PILTUUDIS ⟩ Skandaaliga võitlevad keskerakondlased said müstilise abivahendi

Elu24 huumorinurk
Copy
Keskerakonna peasekretär Mihhail Korb ja aseesimees Mailis Reps eilsel pressikonverentsil.
Keskerakonna peasekretär Mihhail Korb ja aseesimees Mailis Reps eilsel pressikonverentsil. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Rahastusskandaali sattunud keskerakondlaste jaoks tõi tänane päev leevendust, kuna erakonna peasekretär Mihhail Korb sai kingiks õnnemündi.

Keskerakond on viimastel nädalatel olnud tule all, kuna võttis vastu salapärase 50 000 euro suuruse annetuse. Raha päritolu ja annetuse tegemise motiivide välja selgitamiseks on prokuratuur alustanud kriminaalmenetlust.

Pilvede taga on aga alati päike! Nimelt täitus täna kolm aastat päevast, mil erakonna peasekretäriks sai Mihhail Korb, teatati Keskerakonna Facebooki lehel. «Miša, nagu sõbrad ja kolleegid teda kutsuvad, on käinud selle aja jooksul läbi tulest ja veest. Aga nii karastub teras!» seisis teates.

Korb sai tähtsa päeva puhul õnnitlusi ja kingitusi, nende seas ka ristikheinalehega õnnemündi. Vanarahvas teadis rääkida, et neljaleheline ristikhein aitab tõrjuda kurja ja nõidu (pole teada, kas aitab ka prokuröride vastu).

Samuti on räägitud, et kui paned välja minnes kinga sisse neljalehelise ristiku, siis võid leida rikka armsama. Seda muidugi Korbile ei soovita, kuna kes teab, kust see rikkus pärit on ja kui suur skandaal sellest tulla võib...

Veel kingiti Korbile kast Red Bulli. «Loodetavasti kõrvaldab õnnemünt teelt kõik konarused ja turgutav jook annab energiat pingutada ka siis, kui jõud kipub raugema,» avaldasid keskerakondlased lootust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles