Liigne pidutsemine ja vägivaldne suhe: kas näitlejanna Hayden Panettiere'i tormiline eraelu on lõpuks rahunemas?

Elu24
Copy
USA näitlejanna Hayden Panettiere 2016. aastal.
USA näitlejanna Hayden Panettiere 2016. aastal. Foto: DANNY MOLOSHOK/Reuters/Scanpix

USA näitlejanna Hayden Panettiere'il on viimastel aastatel olnud raskemad ajad. Näitlejanna vägivaldne suhe ning liigne pidutsemine viis olukorrani, kus Haydeni tütar võeti naise käest ära. Nüüd aga tundub, et Hayden on saanud oma tütrega taas aega veeta.

Möödunud aasta alguses vahendas Elu24, et USA näitlejanna Hayden Panettiere toona 4-aastane tütar elab koos poksijast isa, Vladimir Klitškoga Ukrainas. Põhjuseks oli naise pidutsemine ja halvad elutingimused.

Hayden on avalikult tunnistanud, et pärast tütre ilmaletoomist tekkis tal sünnitusjärgne depressioon ja 2015. aastal läks ta ka ravile. Kuid kolm aastat hiljem, 2018. aasta suvel, tema kihlus tütre isaga purunes ning juba enne ametlikku teadaannet nähti Haydenit esmakordselt näitleja Brian Hickersoni (30) käevangus. Koos uue suhtega muutus Haydeni elu järjest tormilisemaks.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hayden Panettiere (@haydenpanettiere) on

Kõigest paar kuud hiljem seisis värske paar silmitsi ametivõimudega. Politsei raportis seisis, et paar oli alkoholi tarvitanud ning politsei pidi sekkuma Briani ja tema isa vahelisse kähmlusesse. 2019. aasta alguses ei lubatud Haydenil enam pidutsemise tõttu oma tütrega kohtuda ning viimane kolis isaga Euroopasse.

«Ta pole saanud oma tütrega aega koos veeta,» rääkis toona näitlejannale lähedane allikas. «Ta teab, et Kayal pole praegu parim temaga koos olla. See on kurb olukord. See on südantmurdev ja pakub väljakutseid. Nad ei veetnud isegi pühasid koos. See on häiriv ja ta peab õppima sellega toime tulema. See pole lihtne,» lisas allikas 2019. aasta veebruaris.

Kuu varem oli Hayden kinnitanud, et vaatamata vahemaale, on nad poksijaga mõlemad käed-küljes vanemad. «Me austame teineteist siiani ja meie vahel on sõprus,» rääkis näitlejanna kõigest kuu aega enne, kui tütar Ukrainasse kolis.

2019. aasta mais läks Hayden kallimaga tülli ning Brian vahistati varahommikul paari kodus koduvägivalla eest. Paar oli enne tüli kõvasti pidutsenud ning kella kahe paiku öösel külastas paari politseinikud, kes märkasid naise kehal füüsilise vägivalla tunnuseid. Peale tüli tunnistamist vahistasid politseinikud näitlejanna kallima. Kohtuasi tühistati sama aasta septembris.

Kuid 2020. aastal, valentiinipäeval, vahistati Brian taas süüdistatuna Haydeni löömises, vahendab US Weekly. Meediaväljaanne kinnitas 18. veebruaril, et Brian oli võetud vahi alla. Mehele esitati süüdistus koduvägivallas ja politseitöö takistamises, kuna Brian keeldus end juhtunu ajal enda nime andmast.

Ukraina poksija Vladimir Kiltško koos endise kihlatu, näitlejanna Hayden Panettiere'iga, 2015. aastal. 
Ukraina poksija Vladimir Kiltško koos endise kihlatu, näitlejanna Hayden Panettiere'iga, 2015. aastal. Foto: Jörg Carstensen/AFP/Scanpix

Brian sai hiljem kautsjoni alusel välja, kuid pidi olema Haydenist ning tema perekonnast eemale hoidma. Us Weekly allika sõnul on Brian vägivaldne, kuid ka uskumatult sarmikas. «On ebatõenäoline, et sellest (juhtunust – toim) Haydenile suhte lõplikult katkestamiseks piisab,» pakkus allikas veebruaris selgituseks.

Veebruari lõpus avaldas Haydeni suhte osas muret ka tema tütre isa, vahendab The Sun. Vladimiri arvates kasutab Brian naist ära ja on lihtsalt halb tüüp, kes kontrollib Haydenit ning võimendab kõiki tema halbu harjumusi.

Valentiinipäeva sündmuste järel kadus Hayden mitmeks kuuks sotsiaalmeediast. Twitteris vaikis näitlejanna kolm kuud ning alles juuni alguses tegi Hayden endale Instagramis avaliku konto.

Nüüd annavad Haydeni sotsiaalmeediapostitused lootust, et ehk on näitlejanna eraelu viimaste aastatega võrreldes paremuse suunas liikumas. 7. juunist alates on Hayden olnud aktiivne oma Instagramis ning on jaganud mitmeid haruldasi kaadreid. Lisaks on näitlejanna jaganud ekskallima videopostitust.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hayden Panettiere (@haydenpanettiere) on

Sotsiaalmeedia postituste põhjal tundub, et nüüd on näitlejanna saanud taas aega veeta ka oma tütrega! Hayden jagas oma sotsiaalmeedias tütrest kahte pilti, üks neist oli küll meenutus ajast, mil näitlejanna tütar oli veel väike.

«Tundub nagu see pilt oleks eile tehtud. Ei suuda uskuda, et mu kullake on juba viiene. Aeg lendab,» kirjutas Hayden pildi allkirjaks.

Enne seda oli Hayden jaganud ka südamlikku hetke, kus tema tütar värvis tähendusrikast kipsvormi. Tundub, et tegu on uuema pildiga ning postituses selgitab Hayden, et on veetnud aega ka ekskallimaga.

«Ma lasin raseduse ajal endast vormi teha ja mu tütar Kaya anus, et ta saaks selle peale värvida. Seletasin tallekui õrn ja eriline see emmele on, andsin lõpuks alla,» kirjeldas Hayden ja lisas, et Kaya isa, Vladimir, joonistas motiivid tütrele värvimiseks vormi peale ise.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hayden Panettiere (@haydenpanettiere) on

Hayden postitas ka pildi oma uuest tätoveeringust, millel on kujutatud Vana-Egiptuse hinnatud sümbol, Ra silm. Egiptlaste jaoks oli sümbolil kaitsev tähendus.

Kas Hayden on oma suhte Brianiga lõpetanud ei ole selge, kuid oma avalikul Instagrami kontol näitlejanna mehest ühtegi postitust jaganud ei ole. 

Tundub, et Briani Instagrami konto on privaatne ning näitlejanna ei jälgi oma avaliku kontoga ühtegi Briani nimelist. Küll aga jälgib Hayden Instagramis oma ekskallimat, Vladimir Klitškot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles