Näitleja Pierce Brosnan kaotas hiljuti kaks väga lähedast sõpra

Elu24
Copy
Briti näitleja Pierce Brosnan 2014. aastal.
Briti näitleja Pierce Brosnan 2014. aastal. Foto: www.imago-images.de/imago images/Future Image/Scanpix

Briti näitleja Pierce Brosnan (67), kes on kehastanud kurikuulsat spiooni James Bondi, avaldas, et on koroonaviiruse tõttu kaotanud kaks väga lähedast sõpra, vahendab Daily Mail.

Ajakirjale Parade intervjuud andes tunnistas näitleja Pierce Brosnan, et kaks tema väga lähedast sõpra nakatusid koroonaviirusesse ning surid.

«Olen COVID-19'le kaotanud kaks sõpra. Nad olid minu sõbrad 45 aastat,» tunnistas Brosnan ja lisas, et ta on ühe lahkunud sõbra poja ristiisa.

«Vahet ei ole, kus sa oled või kui kaunis kõik on, sul on ikka peakohal see kohutav risk,» rääkis näitleja ja lisas: «me oleme sõjas. Inimesed surevad.»

Brosnan loodab, et pärast pandeemiat on inimesed lahkemad ning mõistavad, kui habras on meie planeet. 

Koroonaviiruse pandeemia ajal on Brosnan olnud Hawaiil koos abikaasa Keely Shaye Smithiga. Brosnan avaldas, et jõudis napilt enne karantiini perekonna juurde, kuna oli vahetult enne seda võtteplatsil.

Brosnan ja Smith kasvatavad kahte poega, 23-aastast Dylanit ja 19-aastast Parist. Paar abiellus 2001. aasta aprillis Iirimaal. Näitleja oli varasemalt abielus Bondi-tüdruku Cassandra Harrisega, kes suri 1991. aastal munasarjavähki. Sama haigus röövis 2013. aastal Brosnanilt tema kasutütre, Charlotte'i.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles