VIDEO ⟩ Helen Randmets naaseb muusikasse särisevalt kuuma suvepalaga

Elu24
Copy
Helen Randmets
Helen Randmets Foto: Pressimaterjal

Alanud on Nexusest tuntud Helen Randmetsa comeback’i uus peatükk. Ilmunud on uus suvine lugu «Peegelpildis» koos muusikavideoga.


 

Värske pala on tehtud koostöös Rob Montese ja Jason Hunteriga, kes on ka Heleni eelmise loo «Imeline» kaasautorid. Meloodia autoriks on Renae Rain ja sõnad on kirjutanud Helen ise.

«Lugu valmis eriolukorra ajal kuu jooksul ja räägib inimsuhete väärtusest. Kuidas me üksteist peegeldame nii tunnetelt kui emotsioonidelt. Kuidas me arvame, et tunneme kedagi nii hästi aga olukorrast sunnituna olema koos pikka aega, hakkame rohkem mõtlema ja tõdema, kuidas me kõik oleme üksteise peegeldused ja mida me tahame edasi anda oma käitumisega ja kuidas me kiirgame teineteisele,» räägib Helen.

«Peegelpildis» oli algselt inglise keeles ja oli tükk tegu see eesti keelde saada, produtsent Robi ja Heleni vahel sai pommitatud mitmeid erinevaid variante sõnadest, kuni lõpuks tundus kõik paigas olevat.

«Kaks aastat tagasi toimunud Nexuse comeback tuletas meelde, kui väga mulle meeldib laval ja tõi ühtlasi ka soovi oma lugusid katsetada» selgitab Helen loomingu tagamaid, kel vahepeal oli jäänud 10-aastane paus aktiivsest muusika elust.

Loole valmis ka video, mis on eriline selle poolest, et see on Heleni karjääris üldse esimene video. «Kuna lool on kaasahaarav rütm oli üsna selge kohe, et lugu tuleb tantsulise koreograafiaga teha, selle jaoks pöördusin ma Alissa Montese poole,» ütleb Helen. Ta on tegelenud tantsuga erinevate õpetajate käe all terve elu, kuid praegune esitus oli siiski märkimisväärseim soolokava, mida ta esitanud on.

Videole andis visuaalse keele režissöör Joosep Kask tühjas Põhjala tehases, kasutades erinevat valgusmängu, lasereid ja pildilisi eriefekte.

Helen Randmets on tänaseks 34-aastane, kommunikatsiooni magister, hetkel kodune ja kolme poja ema. Viimasel sügisel lõpetas ta Anneli Sootsi Terviskooli toitumisnõustaja erialal ja alustas ühtlasi õpinguid Waf laulkoolis vokaaltehnika erialal, kus ta õpetajaks on Ott Lepland.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles