Endine Colombia iluduskuninganna jäi jalast ilma: armastan oma keha samamoodi nagu enne

Elu24
Copy
Miss Colombia 2012 Daniella Alvarez Vasquez.
Miss Colombia 2012 Daniella Alvarez Vasquez. Foto: SCANPIX/REUTERS

Miss Colombia 2011 tiitliga pärjatud Daniella Alvarez (32) avaldas, et operatsioonil tekkinud tüsistuste tõttu amputeeriti tema vasak jalg.

Endisel iluduskuningannal eemaldati alakõhust tükk, kuid operatsiooni ajal tekkisid komplikatsioonid. Missi sõnul ei jõudnud veri enam tema vasakusse jalga, mistõttu tuli arstidel see amputeerida.

Alvarez krooniti Miss Colombia tiitliga 2011. aastal ning 2012. aastal esindas ta oma kodumaad Miss Universumi missivõistlusel. Pärast missivõistlust sai temast ka kohalik telenägu ning praeguseks hetkeks on tal Instagramis 1,6 miljonit jälgijat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniella Alvarez (@danielaalvareztv) on

Just Instagramis jagaski Alvarez uudist, et tema jalg on amputeeritud ja jagas fännidega pilte sellest, kuidas tema perekond tal haiglas külas käis.

Miss tunnistas ka, et kuigi ta teab, et eelseisavad kuud saavad keerulised olema, on ta kindel, et parim on alles ees. «Armastan oma keha samamoodi nagu enne. Olen õnnelik, et olen siin ja saan kogeda uusi väljakutseid.»

Daniella Alvarez missivõistlusel Miss Universum 2012.
Daniella Alvarez missivõistlusel Miss Universum 2012. Foto: Scanpix/REUTERS

«Ma tean, et Jumala abiga saan ma hakkama,» lisas ta. 

Modell avaldas ka, et tulevikus saab ta ka jalaproteesi, et ta saaks jätkata tantsimise, jooksmise, rattasõidu, ujumise ja kõige muuga, millega talle tegeleda meeldib. «Jalad? Milleks mulle neid on vaja, kui mul on tiivad lendamiseks?» kirjutas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles