Seksuaalrünnaku kohta avalduse teinud «Black Lives Matter» aktivist leiti loetud päevad hiljem surnuna (1)

Elu24
Copy
19-aastane aktivist Oluwatoyin Salau leiti surnuna vaid loetud päevad pärast seda, kui ta avaldas, et langes seksuaalrünnaku ohvriks.
19-aastane aktivist Oluwatoyin Salau leiti surnuna vaid loetud päevad pärast seda, kui ta avaldas, et langes seksuaalrünnaku ohvriks. Foto: gofundme.com/ Relief Fund for Missing Tallahassee Activist

Liikumise «Black Lives Matter» üks aktiviste Oluwatoyin Salau (19) leiti surnuna vaid loetud päevad pärast seda, kui ta avaldas, et langes seksuaalrünnaku ohvriks, kirjutab People.

Kõigest 19-aastane Oluwatoyin Salau kadus mõned tunnid pärast seda, kui ta avaldas Twitteri vahendusel, et langes seksuaalrünnaku ohvriks.

Salau kirjutas 6. juunil Twitteris, et rünnak leidis aset Tallahassee linnas ja et teda ründas vanem meesterahvas. Postituses kirjutas Salau ka, et ta oli «maskeerunud Jumala meheks».

Naine lisas postituses, et on elanud «ebaõiglastes elutingimustes» ja et meesterahvas pakkus talle küüti kirikusse. «Ma usaldasin Püha Vaimu, et ta minu turvalisuse eest hoolitseks.»

Salau oli ka liikumise «Black Lives Matter» üks aktiviste. Tallahassee politsei sõnul nähti naist viimati 6. juunil. Naise sõnul pöördus ta politsei poole ka seoses seksuaalrünnakuga, kuid hetkel pole teada, kas sellega ka tegeleti. 

Kohalik politsei teatas ametlikus avalduses, et nädalavahetusel leiti piirkonnast kahe kadunud inimese surnukehad. «Uurimise käigus leidis politsei piirkonnast kaks surnud inimest. Uurimise edenedes leiti ka kahtlusalune. Kahtlustatav on vahi all ja rohkem teavet hetkel pole.»

Noore naise lähedased sõnasid kohalikule väljaandele, et Salau surnukeha leiti pühapäeval. Naise pere toetuseks on loodud ka GoFundMe lehekülg.

Aktivisti pere toetuseks on loodud ka GoFundMe lehekülg.
Aktivisti pere toetuseks on loodud ka GoFundMe lehekülg. Foto: gofundme.com
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles