PILDID ⟩ Kuressaare keskväljakul tekitas elevust purskkaevus hullav püksata neiu (4)

Elu24
Copy
Kuressaare keskväljaku purskkaev
Kuressaare keskväljaku purskkaev Foto: Pilt videost

Saarlaste seas levib mobiiltelefoniga filmitud video, kus aluspesus naisterahvas Kuressaare keskväljaku purskkaevus seksikaid poose võtab. 

Eelmisest nädalast pärinev video on filmitud varastel hommikutundidel, mil väljas juba valge. Sellele vaatamata on platsil päris mitu inimest ning videost ilmneb, et purskkaevus hullamist jäädvustati vähemalt kolme telefoniga.

«Vaata seljataha, mingi kutt teeb praegu suvaliselt pilte,» on kuulda kaadri tagant noormehe häält, samal ajal kui neiu kummardab ja veejugade vahel edasi-tagasi kõnnib. Tumedate juustega naisterahval on seljas vaid pluus ja napp pesu.

Napis riietuses neiu poseeris Kuressaare keskväljaku purskkaevus
Napis riietuses neiu poseeris Kuressaare keskväljaku purskkaevus Foto: Kuvatõmmis videost

Video Elu24-le saatnud saarlase sõnul levib see Facebooki grupivestlustes ja inimeselt inimesele. Ta ei osanud öelda, kes on see poolpaljas naisterahvas või video autor.

Kuressaare politsei juhtivuurija Priit Sepp ütles Saarte Häälele, et kui inimene liigub avalikus kohas ringi alasti ja see teisi häirib, siis saab seda käsitleda kui avaliku korra rikkumist. Häiriva käitumise märkamise korral tuleks helistada numbril 112.

Kuressaares juhtunu kontrolliti linna turvakaamera salvestistelt üle. «Sellel videol on inimesel riided seljas, ka püksid jalas,» kinnitas juhtivuurija Sepp.

Napis riietuses neiu poseeris Kuressaare keskväljaku purskkaevus
Napis riietuses neiu poseeris Kuressaare keskväljaku purskkaevus Foto: Kuvatõmmis videost
Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles