Täiesti hull värk: Mike Tysoni tiim nõuab matši valitseva maailmameistriga!

Elu24
Copy
Mike Tyson.
Mike Tyson. Foto: PIOTR KUCZA/imago images / Newspix/Scanpix

Poksilegend Mike Tyson on teatavasti tegemas come back`i ning soovib peagi ringi naasta. Raudne Mike teeb pärast 15-aastst pausi hoolsalt trenni, eesmärgiks heategevusmatš. Nüüd aga kostus Tysoni meeskonna poolt midagi hoopis kummalist.

Daily Maili teatel soovib Tysoni tiim näha 15 aastat pokisringist eemal olnud Raudhamba vastasena WBC valitsevat raskekaalu maailmameistrit Tyson Furyt. Meeste vanusevahe on 22 aastat! 

Mike Tyson ja Evander Holyfield 1997. aastal.
Mike Tyson ja Evander Holyfield 1997. aastal. Foto: imago sportfotodienst via www.imago-images.de/imago images/Nagel/Scanpix

Fury promootor Frank Warren kinnitas, et nad on ettepaneku saanud, kuid pole matšist väga huvitatud. 

«Tean, et asjast on räägitud, minuga küll mitte. Tõele au andes pole me huvitatud,» kommenteeris Warren. 

Varem on räägitud, et Tyson kohtub Evander Holyfieldiga. Warreni meelest ei peaks Tyson üldse enam poksima.

«Mike on vana. Ta pole kindlasti parem kui 15-16 aastat tagasi, kui ta sai lüüa Danny Williamsi ja Kevin McBride`i käest. Olen totaalselt selle mõtte vastu. Ükskõik, kohtuks siis Mike Holyfieldi, Roy Jonesi või Tyson Furyga. See oleks vale.»

24. veebruar 2020. Tyson Fury (vasakul) korralik vasaksirge tabamas Deontay Wilderit. 
24. veebruar 2020. Tyson Fury (vasakul) korralik vasaksirge tabamas Deontay Wilderit. Foto: AL BELLO/AFP/Scanpix

«Tema «Parim enne» pole mitte möödas, vaid see on igavikku hävinud. Ta ei peaks seda tegema. Sellisel poksil võivad olla kurvad tagajärjed,» lisas Warren. 

Warreni arvates võiksid peagi 54-aastaseks saav Tyson ja Fury omavahel kohtuda ainult ühel tingimusel: matš peab olema lavastatud.

«Kindlasti leidub rohkelt idioote, kes sellise matši vaatamise eest maksavad. Jah, kui Tyson osaleb näidismatšis, millel on ettevalmistatud koreograafia, siis sellest ma saan aru. Kõik muu on täiesti absurdselt hull värk,» arvas Warren.

WBC tegevjuht Mauricio Sulaiman sõnas aga, et Tyson võiks Furyga ringis kohtuda. Briti raskekaalu poksija  Dillian Whyte kardab, et Tyson võib sellises matšis isegi surma saada.

«See on ajuvaba. Siin pole raasugi mõistuse häält. Mis siis, kui Mike teeb tagasituleku ja selles matšis lihtsalt kooleb maha sinna ringi,» ütles ta TalkSportile.

Tyson saab juuni lõpus 54-aastaseks. Viimased paar kuud on ta treeninud maineka vabavõitlustreeneri Rafael Cordeiro juhendamisel. Fury on rääkinud, et kohtub järgmisena kas Deontay Wilderi või Anthony Joshuaga. Britt on võitnud kõik seni peetud 30 matši.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles