Apollo Kino toob esimesena Eestis turule kuupõhised kinopaketid

Elu24
Copy
Apollo Kino tegevjuht Kadri Ärm kinkimas Ott Tänakule uhket eluaegset kinopassi. Nüüd saavad Apollo Klubi liikmed endale päris oma kinopassi, millega kuu aja jooksul piiramatult kinos käia.
Apollo Kino tegevjuht Kadri Ärm kinkimas Ott Tänakule uhket eluaegset kinopassi. Nüüd saavad Apollo Klubi liikmed endale päris oma kinopassi, millega kuu aja jooksul piiramatult kinos käia. Foto: Madis Sinivee

Täna, 29. juunil lansseerib Eesti suurim kinokett esimesena Eestis Apollo Kinopassi nime all fikseeritud kuutasupõhised kinopaketid, mis võimaldavad kinosõpradel vaadata vastavalt paketile ühes kuus piiramatu arvu erinevaid filme.

«Apollo Kinopassi näol on tegemist revolutsiooniga Eesti kinomaastikul, pakkudes kinosõpradele ainulaadset võimalust külastada Apollo kinosid fikseeritud kuutasu alusel nii palju kui filme ja jaksu jätkub,» tutvustab uut paketti Apollo Kino Baltikumi tegevjuht Kadri Ärm, kelle sõnul on antud projektiga töötatud juba üle aasta.

Fikseeritud kuutasupõhised kinopaketid on Ärmi kinnitusel levinud nii USAs kui ka Euroopas. «Oleme saanud palju inspiratsiooni rahvusvahelistelt kinokettidelt küpsetelt kinoturgudelt, kuid kohandasime neid, võttes arvesse Apollo Kino külastajate käitumist,» kommenteeris Ärm. 

Apollo Kinopass pakub kolme erinevat paketti, mis võimaldavad külastada Apollo kinosid üle Eesti kasvõi iga päev. Pakettide hinnad algavad 9,99 eurost kuus. Täiendava tootena tuuakse turule näiteks sünnipäevadeks või jõuludeks mõeldud kinketoode Apollo Kinkepass, millega saab külastada Apollo kinosid kaks kuud endale sobival ajal.

«Igal Apollo Kinopassi paketil on täiendavad hüved nagu näiteks soodustused staaritoolidele või VIP-üritused esilinastustele. Usume, et iga kinosõber leiab meie pakettide hulgast just selle õige, mis sobitub tema kinokülastuste harjumuste ning eelistustega,» sõnas Ärm. 

Apollo Kinopass on isiklik ja mõeldud ainult personaalseks kasutuseks ning on saadaval ainult Apollo Klubi liikmetele. Kinopassi paketid võimaldavad igale filmile ühe pileti paketile vastavas ajatsoonis. 

Eesti suurim kinokett Apollo Kino omab kinosid üle Eesti Tallinnas, Pärnus, Tartus, Saaremaal, Narvas ja Jõhvis, mahutades 39 saaliga kinodesse ligi 5800 filmihuvilist. 2019. aastal avas Apollo Kino esimesed kinod ka Lätis ja Leedus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles