Järgmine Vanilla Ninja? Sven Lõhmus paneb kokku uut tüdrukutebändi

Elu24
Copy
Paidest eetrisse minevas suvesaates on külalisi mitmelt poolt Järvamaalt, vasakul Türilt pärit helilooja Sven Lõhmus.
Paidest eetrisse minevas suvesaates on külalisi mitmelt poolt Järvamaalt, vasakul Türilt pärit helilooja Sven Lõhmus. Foto: Dmitri Kotjuh

Sven Lõhmus rääkis saates «Suve ÕHTU!», et tal jätkub tegemisi mitmel rindel – ansambli Black Velvet tehekase uut plaati ja ilmavalgust on nägemas ka uus kodumaine tüdrukutebänd.

«Black Velvetiga teeme uut plaati ja uut materjali ning jõudumööda käib paralleelselt erinevatele projektidele lisaks ka töö vanadega,» seletas Lõhmus. «Tegelikult on tulemas päris palju uusi koostöid ja ma isegi julgen öelda, et kaks erinevat bändi.»

Produtsent nentis, et ei saa veel täienisti saladuskatet kergitada, sest ühel bändil puudub lausa nimi: «Võin vihjena öelda, et seal on tegemist erinevate kaunitaridega ehk siis naiskollektiiviga ja loomulikult nendele ühise pealkirja välja mõtlemine on väga-väga raske.»

Vaata lähemalt «Suve ÕHTU!» saatelõigust!

2002. aastal lõi Sven Lõhmus tüdrukutebändi Vanilla ninja, mis oli lisaks Eestile populaarne Saksamaal ja Šveitsis. Tema pani kokku ka tütarlastekvinteti Suntribe, mis esindas Eestit 2005. aasta Eurovisioni lauluvõistlusel Kiievis lauluga «Let's Get Loud».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles