Netflixi sarjas pedofiili kehastanud näitleja sattus päriselus sarnasesse skandaali

Elu24
Copy
Foto: BT/ADM/Capital Pictures/ScanPix

Näitleja Chris D'Elia, kes kehastas Netflixi hittsarjas «You» pedofiilist koomikut, on oma päriselus sattunud sarnasesse skandaali. Nimelt süüdistatakse meest alaealiste tüdrukute ahistamises.

Naine nimega Simone Rossi avaldas Twitteris kuvatõmmised oma vestlusest D'Eliaga aastal 2014, mil tema oli vaid 16 ja D'elia 30ndates eluaastates. Rossi ei suutnud uskuda, et Netflix palkas mehe lapsepilastajat mängima, kirjutab Page Six.

Simone tundis enda sõnul häbi, et suhtles endast kaks korda vanema koomikuga, kuid peagi mõistis ta, et see polnud tema süü: «Mõtlesin pikka aega, et mul on selle vanema mehega suhtlemise pärast häbi, kuid tema oli see, kes mulle Twitteris kirjutas ja tema oli see, kes oli minust kaks korda vanem ning tema oli see, kes kasutas meievahelist võimu tasakaalutust oma kasuks, seega käi p**se, Chris D'Elia.»

Pärat Rossi ülestunnistust, jagasid ka paljud teised oma kokkupuuteid staariga. Ühe kasutaja väitel olevat mees meelitanud ühe naissoost hotellitöötaja oma tuppa konditsioneeri parandama ja seejärel end talle paljastanud. Teise kasutaja sõnul olevat D'Elia meelitanud alaealistelt välja aktifotosid. 

Naine nimega Abby Grills jagas samuti kuvatõmmiseid enda vestlusest D'Eliaga aastal 2011. Ta oli siis 17 ja Chris 30. Näitleja olevat tema telefoninumbrit küsinud, kuid suure vanusevahe tõttu polnud Abby nõus seda talle andma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles