DRAAMA JÄTKUB Johnny Deppi kohtupaberitest selgub, et ta eksnaisel oli kolmekas Elon Muski ja ühe väga kuulsa supermodelliga

Elu24
Copy
Amber Heard ja Johnny Depp 2016. aastal.
Amber Heard ja Johnny Depp 2016. aastal. Foto: Scanpix/PA Images

Hollywoodi staar Johnny Depp (57) esitas kohtuhagi endise abikaasa Amber Heardi (34) vastu ning väidab, et naisel oli kolmekas Elon Muski ja supermodelli Cara Delevingne'ga, vahendab Daily Star. 

Briti supermodell Cara Delevingne ning Lõuna-Aafrika päritolu leiutaja Elon Musk on kistud skandaali, sest 57-aastane Depp avaldas kohtudokumentides, et tema eksabikaasal oli nende kahega afäär. Depp nõuab Amberilt kohtus laimamise eest ka 50 miljonit dollarit valuraha.

Depp esitas kohtuhagi naiste vastu pärast seda, kui Heard väitis väljaandele Washington Post, et ta on koduvägivalla ohver. Kuigi Deppi ei nimetatud artiklis nimepidi, pöördus ta kohtusse, sest nende väidete põhjal jäi mulje, nagu oleks ta vägivallatseja.

Cara Delevingne ja Elon Musk.
Cara Delevingne ja Elon Musk. Foto: Elu24 kollaaž/Scanpix

Daily Mail kirjutab, et Deppi sõber ja naaber on esitanud ka tõendid, et Delevingne, Heard ja Musk hullasid kolmekesi Deppi Los Angeleses asuvas katusekorteris 2016. aasta lõpus, mil Depp ja Heard olid äsja lahku läinud.

Väidetavalt nõuab Depp võib-olla sedagi, et Delevingne ilmuks kohtusse ja annaks ütlusi, mida ta saaks kasutada Heardi vastu. Lisaks on mees väidetavalt täitnud vajalikud dokumendid ning nõuab, et Elon Musk ja näitleja James Franco jagaks kohtuga sõnumeid, e-maile ja vestlusi, mida nad Heardiga vahetasid umbes samal ajal, mil Depp ja Heard lahku läksid.

«Cara võib olla sunnitud ütlusi andma - kummagi osapoole heaks,» kinnitas allikas Daily Mailile. «See on kindlasti võimalik. Absoluutselt kõike võib juhtuda,» lisas ta.

Näitleja Amber Heard lahkumas Los Angelese kõrgemast kohtust 2016. aastal, mil ta nõudis Deppi vastu lähenemiskeeldu.
Näitleja Amber Heard lahkumas Los Angelese kõrgemast kohtust 2016. aastal, mil ta nõudis Deppi vastu lähenemiskeeldu. Foto: Scanpix/REUTERS

2020. aasta veebruaris avaldas Daily Mail usaldusväärselt allikalt saadud lindistuse näitlejate Johnny Deppi (57) ja Amber Heardi (34) omavahelisest vestlusest 2015. aastal. Šokeerivas audiosalvestuses tunnistab Deppi «koletiseks» tembeldanud Heard, et ta loopis vaidluste ajal potte ja panne ning läks Deppile füüsiliselt kallale.

«Teraapia» käigus tunnistas Heard, kes süüdistas lahutuse ajal Deppi koduvägivallas ja tembeldas 2019. aastal meest «koletiseks», et alustas mehega ise füüsilisi kaklusi, loopis potte ja panne ning lõi Deppi. Heard sõimab Deppi «lapseks» ja läheb mingil hetkel endast välja, kuna Depp süüdistab naist valetamises. 

2015. aastal abiellunud Heard ning Depp jõudsid lahutuses kokkuleppele 2016. aasta augustis ja andsid toona koos ühise avalduse. «Meie suhe oli intensiivselt kirglik, vahel muutlik, kuid alati seotud armastusega. Kumbki pool ei ole levitanud valeandmeid rahalise kasu nimel. Füüsilise ega emotsionaalse kahju kavatsust ei olnud.»

Mõlemad allkirjastasid konfidentsiaalsuslepingu ning Heard sai lahutusest seitse miljonit dollarit, mille näitlejanna andis kõik heategevusele. Paari lahutus jõustus 2017. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles