Teleseriaalis «Vaprad ja ilusad» hakatakse lembestseenides kumminukke kasutama

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Brooke kehastava Katherine Kelly Langi armuelu on seriaalis olnud ilmselt üks kirjumaid.
Brooke kehastava Katherine Kelly Langi armuelu on seriaalis olnud ilmselt üks kirjumaid. Foto: AP / Scanpix

Paljude eestlaste südamed vallutanud USA teleseriaal «Vaprad ja ilusad» alustab varsti taas võetetga, mis jäid koroonapandeemia ajal pausile. Seksistseenide filmimisel võetakse nüüd aga ettevaatusabinõuna kasutusele kumminukud.

USA populaarse päevase seriaali «Vaprad ja ilusad» võtetel võetakse kumminukud kasutusele, sest see on ette nähtud selleks, et äita koronaviiruse pandeemia tagajärjel loodud uusi tootmisjuhiseid, vahendas Fox News.

Sel kolmapäeval ajutiselt tootmise taasalustanud seebiooper kasutab edaspidi seksistseenide filmimiseks ühte oma vanadest kumminukkudest, teatas Bradley Bell, kes on sarja peaprodutsent ja üks stsenaristidest.

Bell rääkis New York Postile, et otsus tehti sotsiaalse distantsi  meetmeid silmas pidades.

«Stsenaariumi ülevaatamisel hakkasime algul sealt kõiki romantilisi stseene välja võtma ja need muutusid seepeale igavaks,» rääkis Bell. 

«Panime pead tööle, proovides välja mõelda, kuidas need stseenid toimima saada, ilma et see rikuks 2+2 reeglit ja otsustasime seepeale võtta kasutusele nuku, mida kasutasime aastaid tagasi surnukehana.»

Belli sõnul tehti nukuga ka proovivõte ja produktsioonimeeskond jäi selle väga veenva esitusega rahule. 

«See on suurepärane nukk ja me kasutame teda erinevate soengute ja meigiga, et asendada teda mõne meie juhtiva daamiga,» lisas Bell.

Kõhu asja juures on Belli sõnul aga üks konks. Nimelt on stuudiol hetkel selliseid nukke vaid üks.

Produtsendi sõnul loodetakse aga aga õige pea investeerida veel mõnda nukku ning soetada ka mõni meessoost näitleja asendaja.

«Otsime neid veebisaitidelt ja kammime Hollywoodi, et tutvuda saadaolevaga, seega võime me tulevikus armustseenides palju nukke kasutusele võtta,» sõnas Bell.

Intiimsete stseenide osas oli filmistuudiol varuks ka teine plaan. 

Teise plaanina kavatseti stseenides kasututada näitlejate päris abikaasasid

Abikaasade kasutusel oli muidugi plaanis neile enne ka koroonatest teha.

Uute reeglite kohaselt tuleb võttepaigas vähendada ka meeskonnaliikmete arvu ja näitlejad peavad võtte vaheaegadel kandma maske. 

«Vaprad ja ilusad» on CBS-i esimene seriaal, mille võtted pärast koroonaviiruse pandeemia algust taastati. Esimene võttepäev toimus kolmapäeval. 

Praegu on aga võtted uuesti ajutiselt peatatud, et teha kõigile võtetega seotud inimestele koroonatestid

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles