GALERII ⟩ Muusik Tanel Padar ei pääsenud isegi oma lõpuaktusel tööst

Elu24
Copy

Tänavune EBSi lõpuaktus oli tavapärasest erinev: traditsioonilise aktuse asemel jälgiti pidulikku tseremooniat otseülekande vahendusel ja lõpetajate õnnitlemiseks korraldati bussituur.

Traditsioonilise rongkäigu ja aktuse asemel jälgiti otseülekande vahendusel pidulikku tseremooniat, kus laulis hümni värskelt bakalaureusekraadi omandanud Tanel Padar ning ülikool korraldas bussituuri, et viia diplomid personaalselt kätte kõikidele lõpetajatele ilma suuremat kogunemist korraldamata.

«Tänavust erilist õppeaastat jääb meenutama mittetraditsioonilises formaadis peetud koolilõpu tähistamine, kust ei puudunud EBSi traditsioonilised talaarid, kõned ja puhkpilliorkester. Saime kolleegidelt EKAst inspiratsiooni kasutada lõpubussi, millega viia diplomid lõpetajatele isiklikult kohale. Määramatusest sündinud uus lähenemine võeti üliõpilaste hulgas väga positiivselt vastu ja ürituse meeleolu oli erakordselt ülev,» rääkis Estonian Business Schooli rektor Arno Almann.

«Läksime digitaalsele õppele üle vahetult enne eriolukorra väljakuulutamist ning kuna kõik toimis sujuvalt, siis otsustasime ka piduliku lõpuaktuse korraldada tavapärasest teistlaadi formaadis,» lisas EBSi kantsler Mart Habakuk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles