JAHMATAVAD KAADRID ⟩ Endine narkomaan näitab, kui hullusti narkosõltuvus inimese välimust muudab

Elu24
Copy
Pilt on illustreeriv.  Noormees suitsetamas.
Pilt on illustreeriv. Noormees suitsetamas. Foto: Scanpix / Therese Aufschlager

USAst pärit Travis Robinson on endine narkomaan, kes nüüdseks on oma elus uue lehekülje pööranud. Hiljuti jagas ta sotsiaalmeedias aga pilte sellest, milline ta oma elu madalpunktis välja nägi. 

Travis otsustas oma narkosõltuvusest lahti saada, kui märkas, kuidas kõik tema sõbrad elus muudkui edasi liiguvad ning üha edukamaks muutuvad. See andis noorele mehele vajaliku tõuke, et minna võõrtusravile.

Noormees andis intervjuu ka veebilehele LADbible. «Ma tahtsin kaineks saada, sest ma ei teinud oma eluga enam midagi, ma istusin lihtsalt oma vanaema majas, kus ma ei pidanud üüri maksma ja kus polnud ühtegi kohutustus,» avaldas ta väljaandele.

Travis tunnistab ka, et nähes oma eakaaslasi lõpetamas erinevaid koole, tundis ta end täieliku luuserina. «Ma vajasin muutust.»

«Läksin pooleteiseks aastaks võõrtusravile San Juan Capistranosse ja pärast seda pole ma enam narkootikume puutunud,» selgitas mees.

«See teekond on olnud äärmiselt raske, kainemaks saades oli mul tunne, et ma suren ära ja ma tahtsin esimese kuue kuu jooksul korduvalt sealt lahkuda.»

«Ma ei tahtnud sinna üldse jääda, ma tahtsin koju minna ja seda üksinda teha, kuid sel hetkel polnud ma selleks suuteline,» meenutas Travis.

«Seega kuulasin oma nõustajaid ja jäin võõrutusravile.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HAPPY FRIDAY !! What are y'all grateful for ?

A post shared by travis robinson / BLM (@hollowed) on

Tänaseks on Travis üle 700 päeva suutnud narkootikumidest eemale hoida ning tal on hea meel, et talle anti elus teine võimalus. «Mu elus on nüüd kõik täitsa hästi. Ma ütleks, et mu elu on nüüd täiesti normaalne, käin kuus päeva nädalas tööl, maksan oma arveid, suhtlen sõpradega ja striimin (striimimise teel saab vaadata videoid, filme jne - toim) Twitchis.

Travis jagab LADBible'iga ka nõuaandeid, kuidas võõrutusraviga toime tulla. «Parim asi, mida nad mulle ütlesid: « Sa ei tea midagi. Sa pole varem kaine olnud. Seega võta hetk mõtlemiseks aega ning saad aru, et võib-olla teab keegi teine sellest kõigest rohkem kui sina.» Ma tean, et see võib kõlada kurjalt ja jämedalt, aga see kõik on karm armastus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles