Elon Musk eitab grupiseksi Johnny Deppi eksnaise ja supermodelliga

Elu24
Copy
Elon Musk
Elon Musk Foto: MIKE BLAKE/REUTERS

Hollywoodi staar Johnny Depp väitis hiljuti eksnaise Amber Heardil vastu kohtuhagi esitades, et naisel oli kolmiksuhe Lõuna-Aafrika päritolu leiutaja Elon Muski ja supermodelli Cara Delevingne'ga. 

57-aastane Johnny Depp esitas oma eksabikaasa 34-aastase Amber Heardi vastu kohtuasja, kus nõuab naiselt 50 miljoni dollari suurust hüvitist, kuna Heardi väitis omakorda, et Depp vägivallatses naise kallal, vahendas Vanity Fair.

Nimelt esitas Deppi sõber ja naaber ning Heardi parima sõbranna Raquel Penningtoni eksabikaasa Josh Drew kohtule tõendid, et Cara Delevingne, Heard ja Musk hullasid kolmekesi Deppi Los Angeleses asuvas katusekorteris 2016. aasta lõpus, mil Depp ja Heard olid äsja lahku läinud.

USA tehnoloogiagigant Elon Musk aga eitab väiteid, nagu oleks tal Johnny Deppi eksnaise Amber Heardi ja 27-aastase Briti supermodell Cara Delevingne'iga kolmiksuhe olnud, vahendas Vanity Fair.

Tesla tegevjuht Elon Musk lükkas aga «Page Sixile» antud eksklusiivintervjuus selle väite ümber. 

«Cara ja mina oleme sõbrad, kuid me pole kunagi olnud intiimsed. Ta kinnitaks seda,» sõnas USA tehnoloogiagigant Musk.

«Samuti soovin ma veel kord kinnitada, et Amber ja mina hakkasime kohtamas käima alles umbes kuu pärast tema lahutuse sisseandmist,» lisas Musk. 

«Põhjus, miks Elon Musk kordab avalikult, et ta ei hakanud Amber Heardiga kohtuma alles 23. juunil 2016, ehk üks kuu pärast abielulahutuse esitamist, on lihtne. Ülekaalukad ütlused ja muud tõendid viivad sellele, et Elon Musk kohtus Amber Heardiga 2016. aasta mais,» ütles Deppi advokaat Adam Waldmani Vanity Fairile. 

Deppil on praegu eksabikaasaga käimas kaks üheaegset kohtuasja, üks Londonis ja teine Virginias Fairfaxi krahvkonnas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles