Bulgaaria tenniseäss haigestus koroonaviirusesse, Aadria tuur võib pooleli jääda

Elu24
Copy
Laupäeval mängis Grigor Dimitrov Zadaris kohaliku tennisetähe Borna Corici vastu.
Laupäeval mängis Grigor Dimitrov Zadaris kohaliku tennisetähe Borna Corici vastu. Foto: Zvonko Kucelin/AP/Scanpix

Aadria tennise tuuri teisel etapil Horvaatia linnas Zadaris kaotas Bulgaaria staar Grigor Dimitrov esimeses mängus horvaat Borna Coricile 1:4, 1:4 ja pidi pärast seda turniiri pooleli jätma.

Pühapäeval selgus, et Dimitrov haigestus koroonaviirusesse. Tuuri Horvaatia etapi finaalmäng serblase Novak Djokovici ja Venemaa mängija Andrei Rublevi vahel jäi pidamata. 

Esimene koroonajuhtum Aadria tennisetuurilt oli seotud hoopis Serbia korvpalluri Nikola Jankoviciga, kes osales koos tennisistidega esimese etapi lõpupeol. Kuna peol olid ka kõik teised tennisistid ja turniiriga seotud isikud, ei pruugi viirusesse haigestunute nimekiri veel piirduda ainult Jankovici ja Dimitroviga.

Aadria tuuri kolmas etapp pidi toimuma Montenegros, kuid sealsed organisaatorid loobusid turniiri korraldamisest, sest nende meelest ei järgi serblased piisavalt koroonaviiruse vastaseid meetmeid. 

Kohalik terviseamet soovitab kõigil Dimitroviga kokku puutunud isikutel vabatahtlikult 14 päevaks karantiini minna. Seoses sellega on Aadria tuuri jätkumine suure küsimärgi all.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles