Laagna tee surmaavariid näinud juutuuber: ajab vihale, kui popid kanalid kihutamisvideoid üles panevad (1)

Rasmus Rammo
, Reporter-toimetaja
Copy
Laupäeva õhtupoolikul kella poole seitsme paiku toimus Tallinnas Laagna teel liiklusõnnetus raskelt vigastatute ja ühe hukkunud jalakäijaga.
Laupäeva õhtupoolikul kella poole seitsme paiku toimus Tallinnas Laagna teel liiklusõnnetus raskelt vigastatute ja ühe hukkunud jalakäijaga. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Juutuuber HDTanel ehk Tanel Lepp oli üks paljudest, kes laupäeva õhtul Tallinnas Laagna teel toimunud surmaavarii sündmuspaigal kohal oli. Taneli sõnul on kihutamisvideod tänapäeval popid.

Sündmuspaigal viibinud juutuuber kirjeldas juhtunut kui täielikku kaost. «Ma ei ole sellist avariid elu sees varem kunagi näinud,» rääkis 34-aastane Tanel videos.

Raske liiklusõnnetuse tagajärjel hukkus kaks inimest, üks neist oli bussipeatuses oodanud 61-aastane naine. Avarii põhjustas 20-aastane BMW juht, kes viidi haiglasse kontrolli.

Pea 50 000 jälgijaga juutuuber jõudis õnnetuspaigale veidi pärast saatuslikku pauku. «Tohutu mass inimesi oli mõlemal pool kanalit, kuna see toimus enam-vähem tipptunni ajal,» rääkis Tanel, kes nägi pealt, kuidas kiirabitöötajad kedagi elustasid.

«Vahepeal oli ka väikest 3–4-aastast tüdrukut näha kiirabis kisamas, kuid vigastusi ei paistnud olema tal. Täielik kaos oli ikka, sest autosid oli mõlemal pool kiirteed laiali juppidena...» jutustas Tanel.

Juutuuberi filmitud videost on näha, kuidas sündmuspaigale kogunenud rahvamass sodiks sõidetud masinaid ning toimetavaid politseinikke ja esmaabitöötajaid telefonidega jäädvustab.

Kuuldavasti oli BMW juhti pidevalt Lasnamäe ümbruses kihutamas nähtud. «Ausalt öeldes päris vihale ajab, kuidas tänapäeval sotsiaalmeedias igasugu popid kanalid kihutamistest videoid üles panevad,» märkis Tanel, et ka surmaavarii põhjustanud BMW-st levib paari nädala tagune kihutamisvideo.

«Minge ringrajale sõitma, kui tahate näidata, kui ässad olete! Milleks tänavatel lolli mängida, mille õnnetuse korral teised inimesed elu kaotavad?!» manitses juutuuber.

Tanelile on silma jäänud kihutamisvideote kanal Speed Suspects, millel on Instagramis 1,3 miljonit jälgijat. Nii eesti kui vene noorte seas on popid muusikavideod, milles kallite autodega linna peal kihutatakse.

Eestis levitab sarnaseid videoid Instagrami konto Estonia Night Racing, mida jälgib veidi alla 7000 kasutaja. Videotelt on näha öisel ajal Tallinna tänavatele kogunenud kümneid autosid. Mitmel on asukohaks märgitud ka Muuga. Loe selle kohta pikemalt siit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ENR MEET. ? ? Video by. @miqueltuul @miqueledits

A post shared by ESTONIA NIGHT RACING (@enr.ee) on

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles