«Mamma Mia!» filmid saavad järje, milles võib kuulda ABBA uut muusikat

Elu24
Copy
«Mamma Mia!»
«Mamma Mia!» Foto: IMDB

Rootsi menubändi ABBA muusikal põhinevate «Mamma Mia!» muusikalifilmide seeria saab ilmselt peagi täiendust, paljastas produtsent hiljutises intervjuus.

Nii «Mamma Mia!» lavamuusikali kui ka ekraniseeringute produtsent Judy Craymer avalikustas, et filmid olid planeeritud ilmuma triloogiana ning kolmandale linaloole anti mõtteline käik sisse vahetult enne koroonapandeemia puhkemist, vahendab Variety. «Pidin kõik need vahepealsed kuud oma peas asjaga tegelema, kuid siis tabas mind koroonaudu,» selgitas produtsent, et nagu kogu filmitööstuselgi, valitses temagi asjatoimetustes maailma sulgemise tõttu kaos. «Ühel päeval tuleb kindlasti kolmas film ja tean, et Universalile meeldiks, kui ma selle ära teeksin.»

Craymeri sõnul on tõenäoline, et filmis kõlab ka ABBA uut muusikat.

Nii 2008. aasta esimene film «Mamma Mia!» kui ka 2018. aasta järg «Mamma Mia! Siit me tuleme taas» olid absoluutsed kassahitid ning seda ka Eestis. Kokku teenisid filmid maailma kinokassades tervelt miljard dollarit.

«Mamma Mia!» muusikalifilmid jutustavad ABBA igihaljaste laulude läbi Donna (Meryl Streep) ja tema tütre Sophie (Amanda Seyfried) lugu ning tegevus keerleb selle ümber, et peatselt abielluv Sophie ei tea, kes on tema isa. Nii kutsub ta pulma kõik kolm võimalikku papakandidaati ehk oma ema ühe kirgliku noorussuve kolm kavaleri (Pierce Brosnan, Colin Firth ja Stellan Skarsgård). Järg lennutab vaataja minevikku ning selgub lähemalt, kuidas noorel Donnal (Lily James) säärane supp kokku keeta õnnestus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles