PILDID ⟩ Skandaalist puhtalt pääsenud Justin Timberlake näitas isadepäeva puhul haruldasi hetki

Elu24
Copy
USA muusik Justin Timberlake.
USA muusik Justin Timberlake. Foto: KYLE GRILLOT/REUTERS/Scanpix

Muusik Justin Timberlake tähistas Ameerikas ettenähtud ajal, 21. juunil, isadepäeva. Tähtsa päeva puhul postitas muusik oma Instagrami mitu haruldast hetke, mida Timberlake koos enda pojaga on jaganud.

Muusik, näitleja ja abielumees Justin Timberlake tähistas möödunud pühapäeval isadepäeva. Timberlake, kellel on ühine poeg näitlejanna Jessica Bieliga, jagas tähtsa päeva puhul ka üsnagi haruldasi fotosid.

Oma postituses avaldas Timberlake, et õpetab oma poega armastama ning austama kõiki. «Õpetame talle, et kõik inimesed luuakse võrdselt ja kedagi ei tohi kohelda erinevalt nende nahavärvi tõttu,» lisas Timberlake, kes usub, et esimesed õppetunnid algavad kodust. Oma postituses tänab muusik oma isa, kasuisa ja ema, kes on temaga neid õppetunde algusest peale jaganud.

«Ma olen tänulik oma abikaasale, kes tegi minust isa ja on mu lemmikinimene, -partner, -õpetaja, -sõber. Ma olen tänulik oma poja eest, kes õpetab mind alati vastu,» lisas Timberlake ja soovis kõikidele isadele head isadepäeva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

Ühe postitusega jagas Timberlake nelja fotot, kus muusik on koos oma poja Silasiga. Nii Timberlake kui ka Biel on ühist poega, kes sai aprillis 5-aastaseks, enda sotsiaalmeedia kontodel näidanud harva ning abielupaar ei ole kordagi postitanud pilti, kus oleks näha Silasi nägu. Viimati jagas Timberlake ühist perepilti emadepäeval.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

Timberlake ja Biel on abielus olnud alates 2012. aastast. Möödunud aasta novembris sattus aga abielupaar skandaali rüppe, kuna Timberlake jäi paparatsodele vahele oma kauni kolleegiga, vahendab Elu24

Pärast juhtunut tunnistas Timberlake avalduses, et kuigi ta üritab kuulujuttudest üldiselt eemale hoida, tunneb ta, et peab oma perekonna nimel kommenteerima nädalate eest juhtunut. Seda seetõttu, et need kuulujutud teevad haiget inimestele, keda ta armastab.

«Las ma teen selle selgeks – minu ja teise näitleja vahel ei juhtunud midagi. Ma tarbisin tol õhtul liiga palju alkoholi ja kahetsen oma käitumist. Ma oleks pidanud paremini teadma. Sellise käitumisega polnud ma oma pojale eeskujuks,» avaldas muusik möödunud aastal.

Timberlake'i ja Bieli nähti pärast skandaali esimest korda koos avalikkuses selle aasta jaanuaris. Kuulujuttude kohaselt on aga Biel oma abikaasale pärast juhtunut määranud üpris karmi reegli, millest saad lähemalt lugeda SIIT, kuid tundub, et abikaasa on muusikule skandaalse õhtu andeks andnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles