Vähi seljatanud noor Rootsi hokitäht liitus NHLi klubi treeningutega

Elu24
Copy
NHLi klubis Philadelphia Flyersis mängiv Rootsi jäähokistaar Oskar Lindblom on pärast rasket haigust taas treenima asunud.
NHLi klubis Philadelphia Flyersis mängiv Rootsi jäähokistaar Oskar Lindblom on pärast rasket haigust taas treenima asunud. Foto: Derik Hamilton/AP/Scanpix

Mullu detsembris sai 23-aastane Rootsi hokimees Oskar Lindblom hirmsa diagnoosi. Nüüd on Lindblom hokivarustuse taas selga tõmmanud ja harjutab tasapisi koos NHLi meeskonna Philadelphia Flyersiga. 

Eelmise aasta lõpus diagnoositi Lindblomil luuvähk. Raviga alustati koheselt pärast diagnoosi ning rootslane on nüüd, pisut rohkem, kui pool aastat hiljem, päris heas vormis.

Mehe koduklubi Philadelphia Flyers jagas Twitteris Lindblomist videot, kus Rootsi litritaltsutaja taas koos meekonnaga jääl harjutamas. Mehe naasmist tervitati suure rõõmuga. 

«Sellist vaatepilti oleme pikalt igatsenud,» kirjutati tiimi Twitteri kontol. 

Meeskonna tegevjuht Chuck Fletcher oli Lindblomi tervenemise üle väga õnnelik: «Oli suur rõõm teda täna näha. Jääl oli ta suurepärane ning tema käed toimivad hästi. On uskumatu, et pärast sellist ravikuuri on tal jaksu uisutada 35-40 minutit.»

Lindblom on Flyersis mänginud alates 2017. aastast. NHLis on ta 134 kohtumises visanud 30 väravat.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles