«Umbkottide» staarnäitleja Farmi-Gabriel: kärnkonnadest kommentaatorid mind ei koti!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Maimiku ja Rain Tolki uue komöödia „Umbkotid” pressilinastus 9. jaanuaril Solarise kinos.
Enne linastust pakuti Sakut, Kissi, kuuma kohvi ja pirukaid.
Stiilikunnid Rain Tolk ja Farmi-Gabriel
Andres Maimiku ja Rain Tolki uue komöödia „Umbkotid” pressilinastus 9. jaanuaril Solarise kinos. Enne linastust pakuti Sakut, Kissi, kuuma kohvi ja pirukaid. Stiilikunnid Rain Tolk ja Farmi-Gabriel Foto: Viktor Burkivski

Kolmapäeval, 11. jaanuaril toimus Solarise kinos Andres Maimiku ja Rain Tolki uue komöödia «Umbkotid» meeleolukas pressilinastus. Filmiõhtu vaieldamatu stiilikunn oli staarstrippar Farmi-Gabriel. Mees, kellel oli ka pisike filmiroll kanda.

Gabriel, kuidas filmiga ja enda osaga selles rahule jäid?

Tegu on ju Eesti komöödiaga ja saalis rahvas igatahes naeris. Olin ka ise lõpuks meelidivalt üllatanud, kui vahva film sai! Olen väga õnnelik, et mind sellesse rolli kutsuti.

Palju rolliga rulli taskusse toppisid?

No õnneks honorari ikka maksti. Ma pole odav vend. Mind pole mõtet Strippar-Marcode ja staarnõidadega samale pulgale toppida. Ma olen tõsisem tegija. Ka vanus on mul soliidne - 41.

Kas kriitikanooli ka kardad?

Mind lõõpijad ja kärnkonnadest kommentaatorid ei koti. Nad on mitte keegid. Tühi koht minu jaoks.

Kiika pite!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles