KUUM RANNAPÄEV ⟩ Lauljatar Liina Ariadne üllatas bikiinipildiga kohalikust paradiisist

Elu24
Copy
Lauljatar Liina Ariadne Pedanik 2019. aasta mais.
Lauljatar Liina Ariadne Pedanik 2019. aasta mais. Foto: Konstantin Sednev

Lauljatar ja juutuuber Liina Ariadne Pedanik (21) naudib Eesti suve ning jagas sotsiaalmeedias palavat kaadrit otse kohalikust paradiisist. 

Lauljatar Liina Ariadne ja sisuloojast kihlatu Martti Hallik (29) käisid täna mõnusat rannailma nautimas. Noored veetsid rannapäeva kohalikus paradiisis ehk Hiiumaal, Kõpu poolsaare tipus asuvas Surfiparadiisis.

Liina Ariadne postitas rannapäevast enda Instagrami mõnusa pildi, millel oli esimese 30 minutiga juba üle kahe tuhande meeldimise. Põhjuseks võib olla see, et tegu oli bikiinipildiga ja Liina Ariadne ei postita selliseid pilte enda sotsiaalmeediasse tihti.

Üks lauljatari fänn kirjutas ka postituse alla palve, et Liina Ariadne võiks rohkem bikiinipilte postitada. «Nii kuum on tunne,» lisas teine noormees.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liina Ariadne Pedanik (@liinaariadne) on

Martti jagas rannapäevast muljeid oma Instagrami-lugudes, kus juutuuberite paar poseeris pildil koos. Foto taustal on näha nende lemmiklooma, koeratüdruk Bellatrixi, kes nautis rannas veemõnusid.

Lauljatar Liina Ariadne ja juutuuber Martti Hallik mõnusat rannapäeva nautimas.
Lauljatar Liina Ariadne ja juutuuber Martti Hallik mõnusat rannapäeva nautimas. Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @marttihallik

Liina Ariadne ja Martti teatasid oma kihlusest selle aasta märtsis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles