PILK PEALE Sarah Michelle Gellar ja Selma Blair taaslavastasid oma kurikuulsa suudluse

Elu24
Copy
Foto: Kuvatõmmis

Sarah Michelle Gellar ja Selma Blair taaslavastasid viimase 48. sünnipäeva puhul filmist «Õelad kavatsused» («Cruel Intentions»; 1999) tuntud kurikuulsa suudluse.

Näitlejatarid ja teised lähedased sõbrad said üle 20 aasta taas kokku, et tähistada Selma Blairi sünnipäeva. Esialgu jagas Sarah Michelle Gellar sotsiaalmeedias pilti nende kunagisest suudlusest MTV filmiauhindade galal. «Kuna ma pean täna sinust hoidma kahe meetri kaugusele (ja kandma maski) on see postitus sulle sünnipäevasuudluse andmisele kõige lähedasem asi. Palju õnne @selmablair,» kirjutas Gellar. Hiljem teatas staar kelmika pildiga, et sai siiski oma soovitud suudluse. Gellar kannab fotol näomaski, millel suured punased huuled ja Blair surub oma pruntis huuli selle vastu.

Sõbrannad kohtusid aastal 1991 kultusdraama «Õelad kavatsused» võtetel ja on püsinud lähedastena sellest ajast saati. Nende tegelaskujude vahel leiab aset üks filmiajaloo kuulsamaid suudlusi, mis võitis omal ajal ka MTV filmiauhindade jagamisel parima suudluse auhinna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Michelle (@sarahmgellar) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Michelle (@sarahmgellar) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles