KULLAFOND ⟩ 9 üdini mehist saadet, mis teevad kiiremaks, targemaks ja tugevamaks

Kanal 2
Copy
«Lollid ja teadus»
«Lollid ja teadus» Foto: Kanal 2

Kanal 2 arhiivist leiab hulgaliselt kodu- ja välismaiseid saateid, mis võtavad ette kõiksugu teemad, mis traditsiooniliselt just meestele huvi pakuvad, alates mootoritest ning lõpetades kalapüügiga. Siin on 9 valitud saadet VeebiTV arhiivist, mille igast osast on hulgaliselt õppida ja ammutada.

«Rooli võim»

Eesti staažikaim liiklussaade, mille teemadering ulatub automarkidest kindlustuseni. Saade paneb proovile ka tuntud inimeste sõiduoskused ning nad paljastavad, mis neid siinses liikluses häirib ning mida tuleks liikluses ümber korraldada. Muu hulgas osalevad saate tegijad ka liiklusreididel. Saade ei ole mõeldud üksnes tänastele autoomanikele ja juhtidele, vaid kõigile, kel tuleb rohkemal või vähemal määral liiklusega kokku puutuda, ehk siis ka jalakäijatele ja ühistranspordiga liiklejatele.

«Galileo»

Uued avastused ja uued uskumatud lood, intrigeerivad eksperimendid, rabavad eksklusiivkaadrid ja eksootilised kohad. Populaarteaduslik nutisaade «Galileo» kiikab meid ümbritsevasse põnevasse maailma, kajastades rabavate kaadrite ja uskumatute lugudega teemasid, mis ulatuvad tehnikast spordini ja autodest reisimiseni. Igapäevaseid nähtusi ja hämmastavaid fenomene hoogsalt ja põnevalt lahkavat saadet juhivad Jaanus Koort ja Jürgen Fogel.

«Kvark teadus-show»

Saate «Rakett 69» vilistlased Arnold Rein Tatunts ja Mats Mikkor toovad Saku Suurhalli lavale Euroopa suurima teadusetenduse, kus teadus  kohtub meelelahutusega ja koostöös jõuavad publikuni ennenägematud katsed. Läbi selle tõestatakse, kuidas matemaatika-, keemia- ja füüsikateadmised pole ainult vajalikud, vaid võimaldavad maailma näha täiesti uue nurga alt.

«Kilovatikunnid»

Saksa autosaade, mille põhifookuses on autoturgudelt võimalikult hea ja soodsa auto soetamine. Saatejuhtideks on Jean Pierre ja Sid, kes tunnevad mootoreid läbi ja lõhki. Esimeses osas plaanib «Kilovatikunnide» austaja Dirk viimaks täita suure unistuse ja Porsche soetada. Eelarveks on 10 000 eurot. Jean Pierre ja Sid võtavad sel puhul luubi alla mudelid 924, 944 ja 968. Millise kasuks otsustatakse?

«Lollid ja teadus»

«Top Gearist» tuntud Richard Hammond toob oma uues sarjas televaatajateni kõige napakamad filmilindile jäänud õnnetused ning seletab siis teaduslikult lahti, mis täpselt viltu läks. Esimeses osas on vaatluse all muuhulgas uljaspead, kellele meeldib üle liikuvate autode hüpata ning kõrghoonete katustel saltosid visata.

«Mehed mustade maskide taga»

Põnev erisaade Eesti ühest salapärasemast eriüksusest, legendaarsest K-komandost. Just nendele usaldatakse kõige ohtlikumad kinnipidamised ja nad on valmis reageerima ootamatutele kriisidele, näiteks pantvangidraamadele. Selle eliitüksuse liikmete arvu pole kunagi avalikustatud ja selle koosseisu isikuandmed on salastatud. K-komandosse pääsemiseks tuleb läbida rängad katsed, lisaks üliheale füüsilisele vormile on äärmiselt oluline ka psühholoogiline ja vaimne sobivus. Eriüksuse liikmeks saab vaid see, kelle liitumisele on nõusoleku andnud kõik K-Komando mehed – sest eluohtlikus olukorras peavad nad üksteist sajaprotsendiliselt usaldama. Kärt Anvelti juhitud erisaates räägivad «mehed mustade maskide taga» esmakordselt oma tööst ja esimest korda jõuavad ekraanile unikaalsed videokaadrid K-komando erioperatsioonidest.

«Jälg»

Seikluslik keskkonnasaade võtab Marko Matvere juhtimisel algosadeks lahti põnevad ja olulised teemad, mis igapäevaselt meie elu ja keskkonda mõjutavad. 

«Punane sekund»

«Punase sekundi» traagilised tõestisündinud liiklusõnnetused näitavad, et sündmuste ahel, mis viib liikluses tervise või elu kaotuseni, on katkestatav. Saatejuht Madis Kimmel katsetab oma nahal, miks ja kuidas ohtlikud olukorrad tekivad.

«Kalailm»

Saatesari viib ürgsele kalaretkele kõikjal Eesti vetes ja teeb ka linnamehest kalapüügi-asjatundja!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles