KLÕPS ⟩ Viimaseid nädalaid rase lauljatar Keit Triisa näitas beebikõhtu

Elu24
Copy
Keit Triisa. 2016.
Keit Triisa. 2016. Foto: Rene Lutterus

Lauljatar Keit Triisa (28) jagas märtsis ühismeedias rõõmusõnumit, et saab suve lõpus kolmanda lapse. Nüüd näitas lapseootel Triisa sotsiaalmeedias oma imearmast beebikõhtu.

Staarisaates osalenud ja mitmes tuntud kollektiivis taustalauljana tegutsenud Triisa teatas märtsis, et temast saab augustis kolme lapse ema. «Ma olen ootusärevil, õnnelik ja tänulik,» avaldas ta Instagramis.

Nüüd jagas viimaseid nädalaid rase Triisa Instagrami-lugudes oma kasvavat beebikõhtu. 

Lauljatar Keit Triisa näitas beebikõhtu.
Lauljatar Keit Triisa näitas beebikõhtu. Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @keittriisa

Instagrami-lugudes selgub, et Triisa sõidab nädalavahetuseks koos perega Saaremaale. Lisaks beebikõhule postitas lauljatar sotsiaalmeediasse ka toreda kaadri perereisist.

Lauljatar Keit Triisa sõitis perega Saaremaale, et nautida juuni viimast nädalavahetust.
Lauljatar Keit Triisa sõitis perega Saaremaale, et nautida juuni viimast nädalavahetust. Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @keittriisa

Triisa peres kasvab 2019. aastal kooliteed alustanud poeg ja 2018. aastal sündinud tütar.

«Ma naudin oma emarolli, aga see ei ole kerge roll, mida täita. Vahel tundub, et ma ei saa millegagi hakkama, ei jõua, ei jaksa, ei viitsi... Aga see kõik käib emaks olemise juurde,» kirjutas Triisa veebruaris. 

Lauljatar lisas: «Kõik need erinevad emotsioonid, kõik rõõmud ja nutud. Mul on vedanud, et saan ema olla, emana kasvada ja inimesena areneda. Väga paljudel ei ole seda võimalust... Mul on vedanud, et saan oma päevi nii vahvate väikeste inimeste seltsis veeta. Mul on vedanud, et saan läbi emaks olemise tunda tingimusteta armastust...» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles