Tanel Padar palus täna kaks aastat tagasi Laureni kätt, aga kuhu pulmad jäävad?

Elu24
Copy
Tanel Padari ja Lauren Villmanni kihluspilt, 27. juuni 2018.
Tanel Padari ja Lauren Villmanni kihluspilt, 27. juuni 2018. Foto: Instagram/Tanel Padar

Täna möödus kaks aastat päevast, kui muusik Tanel Padar elukaaslase Lauren Villmanni kätt palus. Kohustuslik küsimus on aga endiselt õhus: millal pulmad tulevad?

Padar (39) meenutas laupäeval Instagramis, et kihlumisest on möödas juba kaks aastat. «Jutustasin tütrele, kuidas täna kaks aastat tagasi tema ema kätt palusin,» kirjutas ta pildi juurde, kus tütrega vees sulistab.

Padar ja Villmann kihlusid 27. juunil 2018. aastal Itaalias.

Teadaolevalt olid Padaril ja Villmannil juba eelmiseks suveks pulmaplaanid tehtud, kuid need tuli edasi lükata, kuna Villmann jäi lapseootele. Linda Padar sündis 2019. aasta augusti lõpus.

Villmann avaldas täna privaatses Instagrami postituses, et praegu veel pulmaplaane pole.

«Oi kui kiirelt aeg lendab ja koos oleme läbi elanud kõikvõimalikud emotsioonid, raskused ja seiklused,» rõõmustas Villmann kihlumise aastapäeva üle. «Kõige lahedam tunne on elada inimesega, kellega koos olles saad iga päev südamest naerda,» lisas ta.

Villmann kergitas postituses saladusloori ka pulmaplaanidelt. «Ei jõua ära oodata, millal selle mehega abielluda saan. Tegelt vist peaks selle jaoks pulma ka planeerima hakkama, aidake,» vihjas naine, et kindlat plaani veel paigas pole.

Aga ega armastus eest ära jookse!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles