ENNE JA NÜÜD ⟩ Lembelaulik Ronan Keatingu tütrest on sirgunud tõeline kaunitar

Elu24
Copy
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Missy (@missyykeating) on

Iiri lembelaulik Ronan Keatingu (43) vanimast tütrest, Marie Keatingust, on sirgunud tõeline kaunitar! Lisaks modellikarjäärile lööb 19-aastane neiu vaikselt laineid ka sotsiaalmeedias, kuhu ta vahel eriti särtsakaid pilte postitab.

Poistebändist Boyzone tuntud lauljal Ronan Keatingul (alumisel pildil) on esimesest abielust kolm last, üks neist on nüüdseks 19-aastane Marie, keda tuntakse Missy'na. Sarnaselt isale tegeleb Missy laulmisega ning osales tüdrukute duo GGMK'ga 2019. aastal ka briti talendisaates «The voice». Duo eelvoorust kahjuks edasi ei saanud.

Laulja Ronan Keating koos oma esimese abikaasa, Yvonne Connoliga, 2011. aastal. Vasakult paremale on nende lapsed Jack, Marie ehk Missy ja Ali. 
Laulja Ronan Keating koos oma esimese abikaasa, Yvonne Connoliga, 2011. aastal. Vasakult paremale on nende lapsed Jack, Marie ehk Missy ja Ali. Foto: David Jensen/EMPICS Entertainment/Scanpix

Missy on ühtlasi ka modell, kes on endale Instagramis kogunud juba ligi 30 000 fänni. Sotsiaalmeediasse postitab Keatingu tütar viimasel ajal regulaarselt ja nii mõnegi pildiga näitab Missy oma võrratut bikiinivormi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Missy (@missyykeating) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Missy (@missyykeating) on

Hiljuti kostitas noor neiu oma fänne eriti kuuma kolaažiga, milles näitas oma roosat pesu igast nurgast. «Ega sa häbelik ei ole? Su isa jälgib sinu Instagrami,» vihjas üks fänn murelikult. Teised kommentaarid olid aga kõik positiivsed ning tundub, et enamik olid siiski piltidest vaimustuses. Neid pilte näed SIIT.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Missy (@missyykeating) on

Ronan Keating abiellus Yvonne Connolly'ga 1998. aastal. Neil on koos kolm last: Jack, Marie «Missy» ja Ali. Nende abielu lõppes 2015. aastal, kuna väidetavalt tunnistas muusik naisele, et on teda nende abielu ajal petnud.

2015. aastal abiellus Keating austraallanna, Sharyn Storm Uechtritziga (38). Neil on kaks last, kellest viimane sündis 2020. aasta märtsis.

Tundub, et Keatingu lapsed mehe esimesest abielust saavad laulja uue abikaasaga läbi. 2017. aastal postitas Missy enda Instagrami pildi, kus Keatingu kolm esimest last rõõmsalt koos Stormiga poseerisid. Neiu sotsiaalmeediast leidub ka mitmeid pilte koos tema isa kahe noorema lapsega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles