OH SA ⟩ Lauljatar Kaire Vilgats näitab, kuidas «kann trimmi» saada

Elu24
Copy
Eesti Muusika LIVE: Grete Paia. Kaire Vilgats
Eesti Muusika LIVE: Grete Paia. Kaire Vilgats Foto: Tairo Lutter / Postimees

Muusik Kaire Vilgats (44) jagab sotsiaalmeedias trenninippe.

Muusik postitas Instagrami trennisaalis tehtud foto, mille juurde kirjutas: «Kuidas treenida endale kena kann? See harjutus on üks paljudest.» Samuti lisab lauljanna pildi juurde ka teemaviited #suuredtüdrukud #meidootabränktöö ja #kanntrimmi.

2019. aasta mais avaldas Vilgats, et kaotas oma kehakaalust 23 kilogrammi.  «Olen viimasel ajal saanud palju komplimente oma välimuse kohta. Ja teate, Stockholmi dieet ongi see põhjus, miks ma kaalust 23 kilogrammi alla olen võtnud,» kirjutas Vilgats toona.

Laulja sõnul on kõige olulisem toitumine, kuigi ta püüab ka rohkem liikuda. Naine on silma paistnud varemgi ülekaaluga võitluses. «Varasemad kaalukaotuspüüdlused on kippunud ühekülgseks jääma ja sealt on tavaliselt ka tagasilöögid tulnud,» tunnistas ta ja lisas, et tegelikult ei ole ta eesmärk olla hirmus sale, vaid tunda end hästi ja kergem olek selle tagab. 

«Energiat on oluliselt rohkem ja suurimat uhkust tunnen näiteks selle üle, et jaksan pikka  maad joosta ilma kehale liiga tegemata,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles