DMX hakkab vanglast vabanedes pastoriks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Earl Simmons ehk DMX
Earl Simmons ehk DMX Foto: WENN.com

Vangistatud räppar DMX leidis trellide taga oma «tõelise kutsumuse» - nimelt otsustas mees vanglast vabanedes saada kirikuõpetajaks.

Hiphopi staar, kelle õige nimi on Earl Simmons, on praegu Arizona osariigi vanglas ning ootab karistust erinevate kriminaalsüüdistuste eest, kuid Simmonsi arvates oli see jumala sõrm, mis ta vanglasse suunas, et ta leiaks elu mõtte ning hakkaks kuulutama jumalasõna vahendab WENN.

«Vanglas olen ma jõudnud lähemale oma tõelisele kutsumusele, milleks on pastoriamet. Ma loen iga päev piiblit. Ma sattusin siia vanglasse, et kellegagi kohtuda. Ma ei tea, kes see on, aga kui ma teda näen, siis tunnen ma ta ära. Ma olen siin, et öelda talle, et Jeesus armastab teda,» ütles DMX.

«Ma kavatsen vabanedes kirikus oma esimese jutluse pidada. See saab minu jaoks olema uskumatu ja ma loodan, et ka selle kiriku kogudus tunneb sama. Ma loodan, et mul avaneb võimalus kellegi hinge pugeda ja teda jumalale lähemale tuua.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles