VAPUSTAVAD PILDID ⟩ Kim Kardashiani kopeerimisele retsilt raha ja aega kulutanud naine: see on täiskohaga töö!

Elu24
Copy
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Ward (@jennifer.janelle) on

Los Angelesest pärit Jennifer Ward (28) kulutab igapäevaselt kuus tundi sellele, et ta välimus oleks võimalikult sarnane tõsielustaar Kim Kardashian Westi omale.

Jennifer sõnul on tõsielustaari välimuse taga ajamine nagu täiskohaga töö. Lisaks sarnasele soengule, meigile ja riietele kannab ta igapäevaselt ka korrigeerivat pesu. Lisaks veedab ta tunde jõusaalis, kõike ikka selleks, et ka tema kehakumerused oleks kimkardashianlikud.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Ward (@jennifer.janelle) on

Loomulikult pole tegu odava lõbuga, Jennifer täiendab järjepidavalt oma garderoobi riietega, millesarnaseid ka Kim ostab ning kasutab ka Botoxit. Samuti sõnab Jennifer, et ta on tulevikus nõus isegi iluoperatsioonile minema, kui tal selleks vajadus peaks tekkima.

Jennifer on Kardashiani tegemistel silma peal hoidnud juba alates 2007. aastast. «Ma olen kõiki «Kardashianite» episoode näinud. Ma leian, et nende pere on nii tark ja andekas, ma armastan nende stiili ja kõike, mida ta tööalaselt korda saadavad,» avaldas naine The Sunile.

«Ma vaatan Kimi Instagrami-lugusid iga päev, ma pean hoolega jälgima kõike, mida ta teeb, et mu välimus oleks viimase peal ja et ma järgiks temaga sarnaseid trende.»

«Põhimõtteliselt on see täiskohaga töö,» tunnistas Jennifer.

«Ta stiil muutub pidevalt, ta on maailma kõige suurem trendilooja, seega temaga on keeruline sammu pidada.»

Kim Kardashian West on iidoliks paljudele naistele üle maailma.
Kim Kardashian West on iidoliks paljudele naistele üle maailma. Foto: Gilbert Flores /Broadimage/Gilbert Flores /Broadimage

Ent paistab, et naise raske töö on end siiski ära tasunud. 2018. aastal kommenteeris tõsielustaar üht Jenniferi pilti, kirjutades ta pildi alla «OMG». Tegemist oli fotoga, millel Jennifer oli imeliselt järgi teinud üht Kardashiani meigi-look'i.

Samuti on naine võrdlemisi populaarne ka sotsiaalmeedias, Instagramis on tal ligi 94 000 jälgijat. Samas sõnab naine, et inimesed astuvad talle ligi ka tänaval ning ei suuda ära imestada, kui sarnased nad Kardashianiga on.

Vaata ka pilte, kuidas tundub sulle?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Ward (@jennifer.janelle) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(@fashionnova AD) Channeling my inner Cheetah Girl ? Outfit: @fashionnova

A post shared by Jennifer Ward (@jennifer.janelle) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Ward (@jennifer.janelle) on

Loomulikult pole Jennifer Ward ainuke instakaunitar, keda on Kardashianiga võrreldud. Ka Elu24 on varasemalt kirjutanud mitmest näitsikust, kelle eluunistuseks on Kardashianiga sarnane välimus. Näiteks 2018. aasta aprillis kirjutasime Jennifer Pamplonast, kes oli selleks hetkeks ilukirurgiale kulutanud juba üle poole miljoni - tänaseks on see number oluliselt suurem. Loe selle kohta rohkem SIIT!

Ent Pamplona pole ainuke. Loe artiklit SIIT, kuidas 25-aastane venelannast modell Anastasia Kvitko on oma keha tõttu tituleeritud vene oma Kim Kardashianiks. 

Loe artiklit SIIT, kuidas transsooline kaunitar soovib olla Kim Kardashiani teisik. Gigi Gorgeous on Youtube'i staar, kelle varasem iidol oli Paris Hilton, ent nüüd on selleks Kim Kardashian. 

Küll aga kuulub kõige sarnasema teisiku tiitel Kamilla Osmanile, kes on oma sarnasuse tõttu sattunud isegi Kim Kardashianiga ühele pildile ning kaasa teinud ka staari tõsielusarjas «Kardashianid». Loe artiklit Kim Kardashiani uskumatust teiskust SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles