Tõsielustaari eksabikaasa palkas mafiooso, et see endise naise uue mehe näo armistaks

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Dina Manzo
Dina Manzo Foto: Kuvatõmmis Instagramist/ @dina

Tõsielusarja «New Jersey tõelised koduperenaised» staari Dina Manzo eksabikaasa Thomas Manzo vahistati selle nädala teisipäeval, sest mees palkas mafiooso, et see tema  endise naise uuele kaasale kallale tungiks.

Tõsielustaari Dina Manzo eksabikaasat 55-aastast Thomas Manzot ja 43-aastast John Pernat süüdistatakse vägivaldse kuriteo toimepanekus, väljapressimises ja vägivallakuriteo toimepaneku vandenõus osalemises, vahendas NBC News.

New Jersey ringkonnaprokuratuuri andmetel palkas Manzo väidetavalt New Yorgi ühe kurikuulsama maffiarühmituse Liucchese liikme Perna selleks, et see tekitaks tema eksabikaasa uue kaaslase Dave Cantini näkku püsivad armid. 

Vastutasuks lubas aga populaarse restorani ja pulmakoha omanik Manzo Pernale soodushinnaga või lausa tasuta pulmapidu. 

Kohtule esitatud dokumentide järgi ründas Perna koos tundmatu kaaslasega 2015. aasta 18. juulil Jew Jersey Passaici maakonnas asuva kaubanduskeskuse parklas Dave Cantini.

Vähem kui kuu hiljem toimusid aga Perna pulmad just Manzole kuuluvas peosaalis. 2015. aasta augustis peetud pulmas oli umbes 330 külalist ja nende hulgas oli palju Lucchese'i kuritegevuse pere liikmeid.

Lisaks süüdistatakse Pernat ka kindlustuspettuse vandenõus. Väidetavalt esitas Perna kindlustusele ja politseile valeandmed talle kuulunud 2006. aasta Mercedese kohta. Mees esitas kindlustusele 17 816 dollari suuruse kindlustusnõude, väites, et auto varastati ja hävitati. Tegelikult teatas aga üks Lucchese kuritegeliku perekonna anonüümseks jäänud liikmetest, et Perna sõitis ise Mercedesega Newarki ja pani selle seal põlema pannud.

Manzo ja Perna võivad kumbki teo eest saada kuni 20-aastase vangistuse ja lisaks ka kuni 250 000 dollari suuruse trahvi.

Dina osales tõsielusarjas «New Jersey tõelised koduperenaised» neljal hooajal enne kui ta 2015. aastakl otsustas sarjast lahkuda. 

Naine kolis samal aastal Californisse ja abiellus Cantiniga 2017. aastal. 

Dinal on varasemast suhtest tütar Lexi Ioannou.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles