Lapseootel Heelia Sillamaa: nutan isegi AKd vaadates, sest see on nii ilus saade

Elu24
Copy
Heelia Sillamaa.
Heelia Sillamaa. Foto: Instagram.com/@heeliasillamaa

Teleajakirjanik Heelia Sillamaa (25) avaldas tasahilju sotsiaalmeedias, et pärast raseduse avalikuks tulemist on ta pidanud väga paljudele kirjadele vastama.

«Mulle on alates raseduse uudise ilmumisest kirjutatud rohkem, kui ma jõuan vastata, et kas tegemist on järjekordse eksperimendi või naljaga,» tunnistas Kanal 2 telenägu. «Ma mõistan, et minu teletrikkide tõttu on see loogiline küsimus, mida küsida, aga ei saa ka jätta mainimata, et see on minu jaoks natuke solvav (eks hormoonid teevad mind tundlikumaks ka, ma näiteks nutan isegi AKd vaadates, sest see on korrapealt minu arvates nii ilus saade).»

«Aga! Üks asi on nalja teha ja 24h oma vannitoas elada või nädal aega ainult õunu süüa ehk teisisõnu lolli mängida ja mulle väga meeldib lolli mängida. Teine asi on rasedust teeselda.»

«Esiteks pole minu jaoks olemas vaimuvaesemaid inimesi, kui need, kes kõhupiltidega nalja teevad. Võib-olla oli maailma esimene raseduse «feikija» kuskil kivikoopas naljakas ja sai nii hea nalja eest veel lisatüki põdrakintsu, aga kas täisealised inimesed peaksid ikka 21. sajandil «raseduspiltidega» oma algklassi huumorisoont demonstreerima?» lisas ta.

«Minu tagasihoidliku arvamuse kohaselt mitte ja ma hoian iga kord peast kinni, kui mõni järjekordne ullike tunneb, et ta on oma rasedusnaljaga täieliku huumoripaja avastanud.»

«Lõpetuseks ei mõista ma, kuidas saab kellegi jaoks naljakas olla see, kui sinu lähedased ja tuttavad tunnevad sinu üle siirast rõõmu, muutuvad ootusärevaks ning siis sa teatad, et sorry, see oli nali? Et kus on nali? Ma ei leia sealt nalja, juba mitu päeva otsin, aga ei leia.»

Kuvatõmmis Heelia Sillamaa Instagrami-lugudest.
Kuvatõmmis Heelia Sillamaa Instagrami-lugudest. Foto: Instagram.com/@heeliasillamaa

Vaatamata kõigele leiab Heelia siiski, et kõik on tore. «Elu on ilusam kui kunagi varem ja kõigi head soovid tegid mu päeva nii palju paremaks. Aitäh, et olete olemas ja rõõmustate koos minuga!» 

Teleajakirjanik Heelia Sillamaa tegi lapseootuse esimest korda avalikuks juuni keskpaigas. «Oleme elukaaslasega väga rõõmsad ja ootusärevad,» kinnitas Heelia Elu24-le. Pere esimene laps näeb ilmavalgust sügisel.

Lisaks lapse sünnile ootab Heeliat ees veel teinegi suur elumuutus – ta kolib Tallinnast Viljandisse. «Kuna mu elukaaslane elab Viljandis, leidsime üheskoos, et koos lapsega on rahulikum ja mugavam elada seal.»

Kuvatõmmis Heelia Sillamaa Instagrami-lugudest.
Kuvatõmmis Heelia Sillamaa Instagrami-lugudest. Foto: Instagram.com/@heeliasillamaa
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jäin 10 aastat hiljaks saatesse “16 and Pregnant” kandideerimisega??

A post shared by Heelia Sillamaa (@heeliasillamaa) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles