Kanada vutimees avaldas sportlaskonda ehmatanud tviidi: lihtne võileib maksab ropult palju!

Elu24
Copy
Singi-juustu võileib.
Singi-juustu võileib. Foto: SCANPIX

Põhja-Ameerika jalgpalliliiga MLS alustab koroonajärgselt taas mängudega. Turniir jätkub 8. juulil Disney Worldis. Orlando puhkekeskusesse on kogunenud kõik MLS liiga 26 meeskonda koos taustajõududega. 

Mängijad, treenerid, kohtunikud ning teised taustajõud peavad Disney Worldis vastu pidama rohkem kui kuu aega. 

Toronto FC mängija Omar Gonzalez postitas Twitterisse foto, mis seab sportlaste vastupidamise küsimärgi alla. Gonzalezi arvates püütakse jalgpalluritel nahk üle kõrvade tõmmata, vähemalt söögi osas. 

«Nämma...,» kommenteeris Gonzales 45-dollarilist hommikusööki, mis sisaldas kaks kolmnurkleiba, ühe banaani ja pisikese puuviljatopsi.

Kanada vutiklubi mängumees lisas ka pildi hotelli menüü hinnakirjast. Lõunasöök maksab 65 dollarit, õhtueine on 10 dollarit kallim. Terve päeva kesise ninaesise eest tuleb välja käia 185 dollarit ehk umbes 165 eurot.

Foto kolmnurkleivast tviitis ka Gonzaleze meeskonnakaaslane Eriq Zavaleta. Põhja-Ameerikas palju kõneaeinet tekitanud säutsud on jätnud profisportlaste toitlustamisest Disney Worldis väga haleda mulje. 

Samas väidab TMZ oma allikale tuginedes, et Kanada klubi vutimeeste Twitteris avaldatud fotod on võltsitud, sest Toronto FC meeskond pole veel Disney Worldi jõudnudki. TMZi teatel on Disney Worldis toitlustamine kõrgel tasemel ning sportlastel ei tule seal söögi eest oma kukrut kergendada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles