Endine vormeliboss Bernie Ecclestone sai 89-aastaselt taas isaks!

Elu24
Copy
Bernie Ecclestone ja abikaasa Fabiana 2017. aastal.
Bernie Ecclestone ja abikaasa Fabiana 2017. aastal. Foto: Scanpix/Mandoga Media

Miljardär Bernie Ecclestone (89) ja tema abikaasa Fabiana Flosi (44) avaldasid, et nende perre sündis poeg. Ecclestone'il on varasematest kooseludest kolm last.

Bernie ja Fabiana viibivad parajasti koroonakriisi tõttu Brasiilias São Paulos isolatsioonis. «Meil on poeg nimega Ace. Ma olen nii uhke,» avaldas mees väljaandele Blick. «Kõik läks väga kergelt. Sünnitus oli 25 minutiga läbi. Ma tänan jumalat,» lisas Fabiana.

Ecclestone'i abikaasa on temast 45 aastat noorem ärinaine Fabiana Flosi. The Sun kirjutab, et kuigi pole selge, millega Brasiiliast pärit Fabiana enne miljardäriga kohtumist tegeles, teatakse, et nad kohtusid esimest korda 2009. aastal.

Nad abiellusid 2012. aastal pärast seda, kui Ecclestone'i ja tema tollase abikaasa Slavica lahutus jõustus.

Fabiana rasedus tekitas meedias suurt kära, milles Ecclestone toona aru ei saanud. «Mis selles siis kummalist on? Me ei mõista, millest selline vahutamine meedias tingitud on?»

«Olen päriselt õnnelik ja olen õnnelik ka oma naise üle. Ta on seda oodanud juba mitu aastat ja mul on hea meel, et keegi talle minust alles jääb,» sõnas mees.

Ecclestone'il on endistest kooseludest kolm tütart: Tamara Ecclestone (35), Petra Ecclestone (31) ja Deborah Ecclestone (65).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles