Hinnad juba laes: Otepää villa broneeriti autoralli nädalavahetuseks priske summa eest

Elu24
Copy

Täna kinnitati, et 4.-6. septembril toimub autoralli maailmameistrivõistluste etapp Lõuna-Eestis. Agarad rallifännid hakkasid koheselt otsima rallinädalavahetuseks öömaja ning silma jäi Otepääl asuv villa, mis pärast väikest segadust priske summa eest ka broneeriti.

Eesti Vabariigi valitsus, Rally Estonia korraldajad ning autoralli maailmameistrivõistluste sarja WRC juhtkond teatasid 2. juulil ühisel pressikonverentsil, et esimene WRC-etapp pärast koroonaviiruse pandeemiat toimub 4.-6. septembril Lõuna-Eestis. See on ka ühtlasi esimene MM-sarja etapp Eestis.

Hea uudise peale hakkasid rallifännid hoogsalt antud nädalavahetust planeerima. Selle käigus jäi ühele tähelepanelikule fännile silma William Willa pakkumine, kus Otepääl asuv ööbimiskoht oli autoralli nädalavahetuseks saadaval 16 500 euro eest.

Otepääl asuv William Willa oli kolmeks ööks saadaval justkui 16 500 euro eest.
Otepääl asuv William Willa oli kolmeks ööks saadaval justkui 16 500 euro eest. Foto: Rašmus-Mér Allekõrs / Kuvatõmmis

William Willa perenaine Kristel Nämi kinnitas Elu24-le, et hinna lõi nii kõrgeks arvatavasti Booking.com lehekülg ning sellist summat nemad ööbimise eest ei küsinud.

«Tõesti jõudis ka meieni see kuvatõmmis ehmatava hinnaga – jahmusime ise ka ära, sest selline hind ei ole kuidagi reaalne. Ilmselt Bookingu-süsteem oli suure koormuse all omadega sassi läinud,» pakkus Nämi ja lisas, et kontrollisid ka ise hinda ning neile näitas Booking.com rallinädalavahetuseks villa hinnaks 7500 eurot.

William Willa perenaisel näitas Booking.com leheküljel villa hinnaks 16 500 euro asemel 7500 eurot.
William Willa perenaisel näitas Booking.com leheküljel villa hinnaks 16 500 euro asemel 7500 eurot. Foto: Villa perenaise kuvatõmmis

«Lisasime enda kuvatõmmise ja kommentaari kiiresti ralliportaali – ja 30 minutit hiljem saime telefonikõne kliendilt, kes soovis oma seltskonnale villa kolmeks ööks broneerida,» teatas villa perenaine rõõmsalt ja jätkas: «seega avaldas see «väike tähelepanu» meile lõppkokkuvõttes positiivset mõju ja kiirendas müüki.»

Nõnda sai kogu William Willa, mis mahutab ca 20 inimest, rallinädalavahetuseks broneeritud 7500 euro eest (ehk 125 eurot ühe öö eest inimese kohta). «Tavahind hooajal on meil samades tingimustes 1300 eurot kogu maja eest,» täpsustas Nämi.

William Willas on ralliseltskonna kasutuses kõigi mugavustega toad, hubane saal ning avar saun koos kaminasaali ja suure väliterrassiga. Terrassil saab seltskond lõõgastuda ka soojavee mullivannis. Hommikusööki ja õhtusööki pakub villa perenaise sõnul seltskonnale sobival ajal.

Nämi sõnul on kõik villa toad varustatud konditsioneeriga, mis on asendamatu luksus palava ilma puhul. 

«Igal juhul loodame, et seltskond kes villa broneeris saab super ägeda rallielamuse ja meie saame pakkuda neile hea une ja maitsva hommikusöögi,» lisas villa perenaine lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles