PILDID Grete Griffini südamlik pühendus vanimale tütrele: sa muudad helgeks ka kõige halvemad päevad

Elu24
Copy
Grete Griffin.
Grete Griffin. Foto: Instagram

Eesti seitsmevõistleja Grete Griffini (27) ja Ameerika jalgpalluri Robert Griffin III (30) vanim tütar Gloria tähistas täna oma 3. sünnipäeva. Eestlanna jagas tütre sünnipäeval sotsiaalmeedias Gloriast armsaid pilte ja kirjutas talle südamliku pühenduse!

Türilt pärit Grete Griffini tütar Gloria sai täna juba 3-aastaseks. Eestlanna pühendas tütrele südamliku sotsiaalmeedia postituse.

«Palju 3. sünnipäeva maailma kõige armsamale väikesele printsessile! Sul on kõige puhtam hing ja kõige siiram süda,» kirjutas Grete emotsionaalselt.

«Armastusel, mida sa teistele näitad ja annad, ei ole piire. Sa tood igasse päeva nii palju õnne ja naeru ning muudad helgeks ka kõige halvemad päevad,» jätkas eestlanna.

Grete lubas oma tütart igavesti ja iga päev armastada ning kaitsta. Lisaks andis eestlanna lubaduse muuta maailm Gloria ja tema õdede tuleviku nimel paremaks. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grete Griffin (@gretegiii) on

Pärast südamlikku pühendust postitas eestlanna oma Instagrami-kontole ka teise postituse, kus avaldas, et Gloria sünnipäevapidu on inspireeritud animatsioonifilmist «Lumekuninganna ja igavene talv» (2013).

Glorial on oma sünnipäeva puhul seljas kaunis sinine printsessikleit, mis on sarnaneb filmi peategelase Elsa kleidile.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grete Griffin (@gretegiii) on

Gloria on Grete ja Roberti vanim tütar. Paari teine tütar Gameya sündis 2019. aasta septembris. Robertil on ka kolmas tütar tema esimesest abielust.

30. mail tähistas Grete oma 27. sünnipäeva ja Gloria laulis emale imearmast sünnipäevalaulu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles