PILDID ⟩ Vaata, millise verinoore kaunitari märulilegend Dolph Lundgren endale on haaranud

Elu24
Copy
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Krokdal (@emmakrokdal) on

Rootsi märulilegend Dolph Lundgren (62) on leidnud endale eriti verinoore kallima! Norra fitnessikaunitar Emma Krokdal on kõigest 24-aastane, kuid suur vanusevahe armunuid ei heiduta ning juunis paar kihlus.

Filmidest «Rocky IV» ja «Palgasõdurid» tuntud märulilegendi Dolph Lundgren tegi oma suhte verinoore kallimaga avalikuks jaanuaris. Nimelt astusid armunud filmifestivalil koos punasele vaibale, vahendab extratv.com. Selleks ajaks olid Lundgren ja Krokdal koos olnud juba mitu kuud.

Nüüd kõigest mõni kuu pärast suhte avalikustamist on Lundgren pannud oma noorele kaasale sõrmuse sõrme. Paar avalikustas juuni lõpus sotsiaalmeedias, et hiljuti Rootsit külastades nad kihlusid ning Krokdali sõrmes särab nüüd suur roosa kihlasõrmus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

january beach vibes ☀️

A post shared by Emma Krokdal (@emmakrokdal) on

2019. aasta novembris küsis TMZ Lundgrenilt, mida tema arvab Hollywoodi meestest, kes käivad nooremate naistega. «Asi ei ole vanuses, asi on iseloomus... inimeste omavahelises läbisaamises,» kommenteeris märulilegend toona ja lisas, et asi pole ka välimuses.

«Neil on elu suhtes oma väljavaade, vanus ei mängi rolli. See on lihtsalt number,» kirjeldas Lundgren, kes paar kuud hiljem oma suhte 38 aastat noorema Krokdaliga avalikuks teeb.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Krokdal (@emmakrokdal) on

Kuigi paparatsod on paari Los Angelese tänavatel tabanud ning nad on koos käinud ka üritustel, ei jaga kumbki üksteisest pilte oma sotsiaalmeedias. Lundgreni Instagramis on sage külaline hoopis tema vanim tütar, Ida, kes on märulilegendi kihlatuga sama vana.

Esimest korda näitas Krokdal oma vanemat kaasat selle aasta jaanuaris.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Krokdal (@emmakrokdal) on

Oma isiklikul Instagrami-kontol on aga Krodal avaldanud, et tal oli teismelisena ebatervislik suhe toiduga ning ta tegi seitse korda nädalas trenni. 

Noor naine hakkas aga end fitnessi osas harima ning lõpuks ka oma keha õigesti treenima. 2015. aastal kolis Krokdal Los Angelesse ning hakkas omandama personaaltreeneri tunnistust. 2019. aastal hakkas ta Hollywoodis tööle personaaltreenerina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Krokdal (@emmakrokdal) on

Olles mõlemad fitnessist huvitatud, on Krokdal ja Lundgren koos postitanud ka treeningvideoid. Lundgren näitas paaridele mõeldud trenninipe oma Instagramis aprillis. Lisaks on paari treeningut jagatud Youtube'is.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dolph Lundgren (@dolphlundgren) on

Lundgren on olnud varasemalt abielus Peri Mommiga (1991–1992) ja Anette Qvibergiga (1994–2011). Teisest abielust on rootslasel kaks tütart, 24-aastane Ida ja 18-aastane Anette.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles