DJ Koit Raudsepal läks raadiosaates asi käest: mine p***e, kurat!

Elu24
Copy
Natalie Imbruglia kontserti melu, Koit Raudsepp
Natalie Imbruglia kontserti melu, Koit Raudsepp Foto: Erlend Štaub

Peenetundelisemad raadiokuulajad kohkusid, kui kuulsid, milliseid värvikaid väljendeid DJ Koit Raudsepp (56) eile, 2. juulil Raadio 2-s kasutas.

Nimelt edastas raadiohääl ilmateadet, kui ta keel sõlme läks. Selle peale läks Raudsepp veidi endast välja ning hakkas ropendama. «Mine p***e, kurat!» võib kuulda teda ütlemas.

«Mis kuradi asi see on?» küsib ta seejärel pärast pikka vaikust. «Mis p**k see on?» sõnab ta siis ning pärast väikest pausi lisab: «Kurat, f***k raisk, noh!» Seejärel täis eetrit pikk vaikus ning mängima läks reklaam, edasi sujus saade võrdlemisi tavapäraselt.

Koit Raudsepp on tööpäevadel Raadio 2 eetris kell 18.00-20.00. Tema saadet kirjeldatakse raadio kodulehel nõnda: «360 kraadi uut muusikat. Meilt ja mujalt. Põranda alt ja põranda pealt.»

«Meie tähelepanu on sellele juba juhitud ja selgus, et veebi läks tehnilise vea tõttu üles vale fail,» vastas Eesti Rahvusringhäälingu kommunikatsioonijuht Pille-Mai Helemäe Elu24 päringule. «Raadiokuulajateni saade sellisel kujul ei jõudnud ja oleme nüüd ka veebis selle asendanud eetris kõlanud saatega,» lisas ta.

Koit Raudsepp on eesti ajakirjanik, muusikakriitik ja DJ. Ta juhib Raadio 2-s omanimelist saadet ning diskorina kasutab ka nime Dr Koit. Eesti Fonogrammitootjate Ühingu korraldataval tunnustusüritusel Eesti muusikaettevõtluse auhinnad nimetati ta 2016. aasta muusikaajakirjanikuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles