Uus-Meremaa kaunitaril on tähtis küsimus: eest või tagant?

Elu24
Copy
Lily Adrianne
Lily Adrianne Foto: instagram.com

Uus-Meremaalt pärit glamuurimodell Lily Adrianne (27) kostitas oma fänne ilusatr bikiinipiltidega. Samuti on naisel on jälgijatele ka üks väga tähtis küsimus: «Eest või tagant?»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Front or back?

A post shared by Lily Adrianne ? (@lily.adrianne) on

Elu24 kirjutas juuni alguses, kuidas koolikiusamist kogenud naisest sai kõige kiuste edukas suunamudija, kes nüüd oma kiusajatele koha kätte näitab.

«Ma polnud kunagi populaarne ja iga kord, kui mõni kutt üritas minuga koolis rääkida, hakkasid populaarsed tüdrukud mind maha tegema, kuniks poisid mu vastu enam huvi ei tundnud,» sõnas naine.

«Lõpuks läks asi nii kaugele, et hakkasin tundma häbi, sest mul polnud sõpru ja istusin lõunapauside ajal vetsus. Keegi ei tahtnud minuga koos mängida, sest nad pidasid mind veidraks tüdrukuks.»

Ometigi ei kavatsenud Lily end lapsepõlves kogetu pärast elus tagasi hoida. Ta alustas hoopis seksikate piltide müümisega ning nüüdseks on tal Instagramis 1,9 miljonit fänni.

Lisaks elab Lily nüüd vägagi luksuslikult. Tema garderoob on täis luksusbrändide riideid, ehteid ja käekotte. Lisaks armastab naine reisimist ning teeb ka seda luksuslikult, eelistades erarandades peesitamist ja uhkete jahtidega sõitmist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles