KLÕPS ⟩ Silvia Ilves käis salapärase hurmuriga merel

Elu24
Copy
Tšellist Silvia Ilves.
Tšellist Silvia Ilves. Foto: Andres Haabu

Tšellist Silvia Ilves postitas Instagrami mitu fotot, kus poseerib koos järjekordse hurmuriga. Kas sina tead, kes on Ilvesega koos pildil olev noormees? 

«Täna oli merel võimas tuul ja merelained, millest hoolimata sai «väliürituste tšelloga» lausa mõned lood mängitud!» kirjutas Silvia Ilves postituse alla.

Hurmur, kellega Ilves merel koos musitseeris on ei keegi muu, kui naise hea sõber tšellist Marcel Johannes Kits

25-aastane Kits on üks tuntumaid ja väljapaistvamaid Eesti tšelliste, kes sai kodumaisele publikule laiemalt tuntuks, kui ta 2013. aastal võitis ETV telekonkursi «Klassikatähed» esimese hooaja.

Lisaks on Kits saavutanud esikoha ka Eesti keelpillimängijate konkursil (2015).

2016. aastal võitis ta 1. koha Johannes Brahmsi nimelisel konkursil Austrias ning aastal 2018 1. koha George Enescu nimelisel konkursil Rumeenias.

Ka Ilvesele ei ole «Klassikatähed» võõras. Ilves osales telesaates 2016. aastal, kus ta võitis järjekindlalt publikuhääletused ning jõudis ka finaali, kus saavutas teise koha. Lisaks võitis Ilves telekonkursil Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia eripreemia. 

Vaid päev varem postitas 27-aastane Silvia Ilves Instagrami veel ühe pildi, kus ta poseeris samuti koos Kitsega.

«Eesti esimene Händel-Halvorseni Passacaglia salvestus kahele tšellole on tehtud!» teatas rõõmust pakatav Ilves postituse all. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles