TOP 6 ⟩ Täielik kannapööre! Need Eesti staarid on liikunud meelelahutusmaailmast hoopis tulusamale alale

Elu24
Copy
Madeleyn Kurg.
Madeleyn Kurg. Foto: Erakogu

Eesti tuntud nägude – eriti just muusikute – seas, on laineid löömas kohati ootamatu trend. Juba mitu neist on jätnud meelelahutusmaailma tagaplaanile ja asunud leiba teenima hoopis kinnisvaraäris. Elu24 teeb kiire ülevaate staaridest, kellelt võib kinnisvara otsingute puhul nõu küsida!

Madeleyn Kurg

Instamodell Madeleyn Kurg teatas 26. mail ootamatult, et hakkab kinnisvaramaakleriks. Kure sõnul annavad sellised kannapöörded elule mõtte. «Kui sulle ei meeldi, kus sa oled, siis liigu. Sa pole puu,» jagas Kurg Instagramis mõttetera, mida ta ise otsuste tegemisel järgib.

Instamodell teatas, et on liitunud Laam Kinnisvara kollektiiviga ning liigub uue eluetapi suunas. Kurg kinnitas, et on uue võimaluse üle väga elevil: «Ma olen korduvalt teinud elus igasugu kannapöördeid ja enamasti tundmatus kohas pea ees vette hüpanud, siiani uppunud pole, nii et uued väljakutsed ja võimalused arenemiseks on see, mis minu enda elule nagu mingisuguse mõtte annab ja asjad huvitavaks muudab.»

 

Krista Lensin saates «Õhtu!» Криста Ленсин.
Krista Lensin saates «Õhtu!» Криста Ленсин. Foto: Kuvatõmmis saatest/Kanal 2

Krista Lensin

Mullu veebruaris väljaande Kroonika peatoimetaja kohalt lahkunud Krista Lensin asus maikuus samuti tööle kinnisvaramaaklerina. Lensini tööandjaks on kinnisvarafirma BrokerStreet. Juuni keskpaikas selgus ka, et ETV+ väitlussaade «Kes keda?» muudab sügisel formaati ja Lensin liitub Andrei Titovi kõrval teise saatejuhina.

 

Uudo Sepp.
Uudo Sepp. Foto: Joonas Sisask

Uudo Sepp

Muusik Uudo Sepp võttis mai keskpaigas vastu uue väljakutse ja alustas tööd kinnisvaramaaklerina. Superstaar alustas tööd Skanton Kinnisvaras ja ettevõtte kodulehel kirjutatakse, et noormehe tugevuseks on suhtlemine rahvaga: «Ta suudab kuulata ja mõista inimeste perspektiive ja tänu sellele suudab suunata neid unistuste poole.»

«Idee on juba väga pikka aega südames olnud ja sain lõpuks täide viia oma pikaajalise unistuse,» avaldas Sepp mõni aeg tagasi Elu24-le. «Kinnisvara on mind huvitanud koolist saati. Mind on alati huvitanud arhitektuur ja erinevad disainilahendused. Olen väga õnnelik, et sain alustada oma karjääri just Skanton Kinnisvarast. Nad on mind palju koolitanud ja saan lõpuks öelda, et olen valmis tegelema sellise alaga!»

Küsimusele, kas päevatööle läks muusik käesoleva koroonakriisi tõttu, vastas Sepp eitavalt. «Siinkohal koroona pole olnud otsustaja.»

Elmar Liitmaa müüs ning Teele Viira esines Uuesalu elurajooni näidismajas akustilise kontsertiga.
Elmar Liitmaa müüs ning Teele Viira esines Uuesalu elurajooni näidismajas akustilise kontsertiga. Foto: Viktor Burkivski



Elmar Liitmaa

Ansambli Terminaator endine kitarrist oli Eesti üks esimesi staarmaaklereid. Muusik tegi elus kannapöörde aastal 2010 ja asus stuudio asemel tegelema mainekas kinnisvarabüroos maaklerina. «Elmarit iseloomustavad tugev töötahe, kirglik vajadus omandada uusi teadmisi, omakasupüüdmatu abivalmidus teiste maaklerite suhtes ja mis kõige tähtsam – hoolivus klientide käekäigu üle,» seisab Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja kodulehel. «2010. aastal Pindi Kinnisvaraga liitumisel jäi Elmar teiste kandidaatide seas kohe silma kui tugeva selgrooga, analüütilise ja põhjaliku ellusuhtumisega elukogenud inimene, kes teab edu valemit. Tema kiire õppimisvõime ja «karbist välja» lahendused aitasid Elmaril ennast maaklerina üles töötada kiiremini kui kellelgi teisel. Juba aasta pärast oli Elmar küps ja iseseisev maakler, kellele võis usaldada ka kõige keerulisemaid probleeme.»

Joshua Viinalass ja Anett Viinalass.
Joshua Viinalass ja Anett Viinalass. Foto: Instagram

Josh Viinalass

Muusikute seas teenib maaklerina leiba ka Daniel Levi Viinalassi noorem vend Josh. «Tegin maaklerieksami ära,» rõõmustas noor muusik tänavu märtsis. «Nooremmaakler digimuutuuuu maakleriks. Aitäh kõikidele, kes on juba usaldanud mind oma kodu müümisega. Julgen anda lubaduse hoolitseda ka edasipidi kõikide eest, kes vajavad minu abi oma kinnisvara müügi või üürimisega.» Josh töötab firmas Arco Vara.

 

Ithaka Maria Harito.
Ithaka Maria Harito. Foto: Erakogu


Ithaka Maria Harito

Josh Viinalassiga samas ettevõttes töötab ka Ithaka Maria. Endine lauljatar on Arco Varas äripindade nooremmaakler. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles