VIDEO ⟩ 150 kilomeetrise tunnikiirusega lennanud palliga vastu pead: pesapallitäht sai treeningul kohutava paugu

Elu24
Copy
Pesapalliklubi New York Yankeesi mängija Masahiro Tanaka (nr 19) sai meeskonnakaaslase poolt teele saadetub palliga tohutu obaduse.
Pesapalliklubi New York Yankeesi mängija Masahiro Tanaka (nr 19) sai meeskonnakaaslase poolt teele saadetub palliga tohutu obaduse. Foto: ELSA/AFP/Scanüix

Laupäevasel treeningsessioonil koges pesapallimeeskonna New York Yankeesi tähtsöötja Masahiro Tanaka pesapallimängija kõige kohutavamat õudusunenägu...

Tanaka söötis palli Giancarlo Stantonille, kes on pesapalli profiliiga MLB üks kõvemaid lööjaid. Eelmisel hooajal andis Stanton kurikaga pallile hoo, mille keskmiseks kiiruseks mõõdeti 150 kilomeetrit tunnis... Laupäeval tabas Stantoni täiest jõust teele saadetud pall aga 31-aastast jaapanlast.

Pesapalliajakirjanik David Lennoni ülesvõetud videol on näha, kuidas pall tabab jaapanlase pea paremat poolt. Tanaka kukub pead käte vahel hoides otse maha ja Stanton ehmatab, tõmbab pea õlgade vahele ning ei taha vaadata, mis Tanakaga juhtub. 

Hirmsast löögijõust kõneleb ka see, et pall põrkab pärast Tanaka tabamist kõrgele-kõrgele ning maandub alles mitme sekundi pärast...

Tanaka turgutati pärast kümmekonda platsil lebatud minutit püsti ning ta kõndis omal jalgel, kuid viidi siiski haiglasse meditsiinilisse kontrolli. Selgus, et jaapanlane pääses paugust ehmatusega.

Oma löögist oli šokis ka Giancarlo Stanton (n27) 
Oma löögist oli šokis ka Giancarlo Stanton (n27) Foto: ELSA/AFP/Scanpix

«Tal oli küll ajupõrutusele viitavaid sümptomeid, kuid need on juba taandunud. Haiglas tehtud testid näitasid, et kõik on korras, ka kompuutertomograafia ei tuvastanud probleeme,» sõnas Yankeesi mänedžer Aaron Boone ESPNile.

Oma löögist šokis olnud 30-aastane Stanton tegi trennis küll väikese pausi, kuid jätkas veel samal sessioonil harjutamist. 30-aastasel pesapalluril on endalgi kogemus palli näkku saamisega, kui 2014. aastal purunes tal lõualuu.

«Tänan toe eest, tabamus annab veel tunda, kuid naasen peagi treeningutele,» ütles Tanaka, kes on Yankeesi esindanud alates 2014. aastast. Jaapanlane on kaks korda valitud liiga tähtede mängu koosseisu.

Masahiro Tanaka. 
Masahiro Tanaka. Foto: ELSA/AFP/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles