VIDEO ⟩ USAs sai 19 äikesetormi eest garaaži peitunud inimest vigastada

Elu24
Copy
Garaaži peale kukkunud puu ragises nii kõvasti, et ümberkaudsed ehmatasid selle peale korralikult.
Garaaži peale kukkunud puu ragises nii kõvasti, et ümberkaudsed ehmatasid selle peale korralikult. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Marylandis viidi pühapäeval mitmesse erinevasse haiglasse üheksa inimest, kellest kaks olid lapsed. Kokku sai äikesetormi tagajärjel juhtunud õnnetuses vigastada 19 inimest. 

Pasadena Anne Arundeli maakonna päästjatel kulus garaaži varjunud inimeste välja saamiseks 45 minutit, vahendas ABC News. 

Kohaliku päästeameti presiesindaja sõnul pidas seltskond enne äikesetormi eest garaaži põgenemist ühe lapse sünnipäeva. Õnnetul kombel ei pidanud aga garaaži lähedal olnud suur puu tormituultele vastu ja murdus ning kukkus täpselt hoonele peale. 

Uudistekanaliga WMAR-2 News rääkinud naabri sõnul on naabruskonnas seni elektriliinid maas ja paljud majad on tormis kannatada saanud. 

«See kõlas sõna otseses mõttes nii, nagu rong sõidaks meie poole,» kirjeldas naabermaja elanik Dawn Redloff, kelle aias kasvanud massiivne puu purustas ka nende maja esiukse ja mõned aknad. 

Siiski ei pidanud Redloff enda krundil tekkinud kahjusid pooltki nii hulluks kui naabrite omi. 

USA riikliku ilmateenistuse sõnul liikus pühapäeval piirkonnas äikesetorm ja tuule kiirus ulatus kuni 60 miilini tunnis. Lisaks sadas rahet.

Tuletõrjujate sõnul tuli neil puu all kokku varisenud garaažist välja kaevata kuus inimest. Üks inimene viidi haiglasse kriitiliste, kuid mitte eluohtlike vigastustega. Viis inimest said õnnetuses raskelt viga ja nende seisund on raske ning 13 sai kergemaid vigastusi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles