Kuninglik ekspert: Meghan Markle tahtis olla kuulsam kui printsess Diana

Elu24
Copy
Prints Harry ja Meghan Markle 2019. aastal.
Prints Harry ja Meghan Markle 2019. aastal. Foto: Scanpix/PA

Kuninglik ekspert, skandaalne leedi Colin Campbell väidab oma uues raamatus, et Meghan Markle (38) tahtis palgata maailma kõige paremaid Instagrammereid, kes aitaks temast teha maailma kõige tuntuma naise.

Uues raamatus «Meghan and Harry: The Real Story» avaldab naine samuti, et Sussexi hertsoginna tahtis olla isegi populaarsem printsess Dianast, vahendab The Sun.

Väidetavalt soovis Meghan Markle olla isegi kuulsam, kui tema mehe varalahkunud ema, printsess Diana.
Väidetavalt soovis Meghan Markle olla isegi kuulsam, kui tema mehe varalahkunud ema, printsess Diana. Foto: Scanpix/PA Images

Samuti kirjutas naine oma mitteametlikus elulooraamatus kuninglikust perest, et Meghan lendas koheselt pärast rasedaks jäämist Los Angelesse kindla sooviga võtta tööle kõige paremad sisuloojad.

«Instruktsioonid olid väga otsekohesed. Te peate mulle looma maailma kõige populaarsema Instagrami kasutaja,» kirjutas leedi Colin Campbell oma raamatus. «Mul peab lõpuks olema rohkem jälgijaid, kui ühelgi teisel Instagrami kasutajal.»

«Ma tahan olla suurem kui Diana, Walesi printsess. Te peate minust tegema maailma kõige kuulsama naise,» olevat Meghan Markle öelnud.

Tänavu jaanuaris teatasid prints Harry ja Meghan Markle, et loobuvad kuninglikest kohustustest, seejärel kolisid nad Kanadasse. Märtsi lõpus jätsid nad elu Kanadas ja kolisid Los Angelesse.

Prints Harry ja Meghan Markle abiellusid 2018. aasta mais. 2020. aasta jaanuaris teatasid nad, et loobuvad kuninglikest kohustustest.
Prints Harry ja Meghan Markle abiellusid 2018. aasta mais. 2020. aasta jaanuaris teatasid nad, et loobuvad kuninglikest kohustustest. Foto: Scanpix/PA

Aprilli alguses jõustus ametlikult ka nende lahkumine kuninglikust perekonnast, mis tähendab, et nad loobusid täielikult Sussexi hertsogipaari tiitlist ning ei sõltu enam finantsiliselt riiklikest vahenditest.

Samuti loobusid nad ka oma SussexRoyal Instagrami leheküljest. Viimane postitus tehti nende ühisele Instagrami kontole 30. märtsil.

Markle loobus oma isiklikust Instagrami kontost 2018. aastal jaanuaris, mõned kuud enne seda, kui nad prints Harry'ga abiellusid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles