Kanal 2 toob sügishooajast eetrisse uue heategevusliku telesaate «Hingesoojus»

Elu24
Copy
Katrin Lust
Katrin Lust Foto: Madis Sinivee

Kanal 2 toob sügishooajast eetrisse uue heategevusliku telesaate «Hingesoojus», mille produktsioonipartner on Eesti üks menukaim teleajakirjanik Katrin Lust.

ASi Postimees Grupp juhatuse liikme Nele Laeva sõnul on Katrin Lusti televaatajate südameid võitnud «Kuuuurija» ennast tõestanud ühiskonna tarmuka valvurina ning aidanud paljusid lootusetus seisus inimesi.

«Katrin Lust on vastutustundlik ja usaldusväärne koostööpartner, kellel on suur õiglustunne ning siiras soov inimesi aidata. Ta süda on alati õiges kohas, mis annab meile kindluse, et annetajate ees võetud lubadused saavad täidetud ja abi jõuab nendeni, kes seda kõige rohkem vajavad,» ütles Laev.

Läbipaistva abivajajate aitamise süsteemi jaoks hakkab annetusi koguma otse AS Postimees Grupp ning annetusrahade kasutamist hakkavad kontrollima audiitorid.

Katrin Lusti otsus uue projektiga kaasa tulla ei tulnud kergelt, aga soov inimesi aidata sai otsustavaks.

«Ma olen alati olnud suur «Kodutunde» vaataja ja arvan, et nad on teinud Eesti inimeste jaoks väga suuri asju ja muutnud puudust kannatavate perede saatust. Kuigi olukord «Kodutunde» saatega tundub olevat keeruline, on mul siiski hea meel, et Kanal 2 on otsustanud inimeste aitamisega jätkata,» rääkis Katrin Lust.

Viimastel aastatel tegi Kanal 2 heategevusliku teleprojekti raames koostööd teleprodutsent Kristi Loigoga, kuid kuna tekkis kahtlus, et annetajate panustatu ei jõudnud täies ulatuses abivajajateni, siis otsustas Kanal 2 koostöö lõpetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles