HULL VIDEO ⟩ Türgi langevarjur otsustas diivanil telekat vaadates taevast alla liuelda

Elu24
Copy
Türgi langevarjuinstruktor Hasan Kaval sai hakkama pöörase värgiga, kui otsustas langevarju külge ehitada miniversiooni elutoast.
Türgi langevarjuinstruktor Hasan Kaval sai hakkama pöörase värgiga, kui otsustas langevarju külge ehitada miniversiooni elutoast. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Türgi langevarjuinstruktor kinnitas diivani ja teleri langevarju külge, et saaks värskes õhus lenneldes end diivanikaunistusena tunda. 

Izmirist pärit 29-aastane Hasan Kaval ehitas diivani, lambi ja teleriga komplekteeritud miniatuurse elutoa ja kinnitas selle langevarju rakmete külge, vahendas Upi.

Seepeale võttis mees ette tavapärase Babadagi lennuspordi ja puhkekeskuse juurest ette oma tavapärase langemismarsruudi ja nautis õhulennul diivanil lösutamist.

Kaval jagas Youtube'is sellest ka videot, kus oli näha, kuidas tema sõbrad aitasid tal Babadagi kaljult varju külge kinnitatud miniatuurses elutoas punasel diivanil istudes läbi õhu kruiisida. 

Videost on ka näha, kuidas Kaval võttis ühel hetkel tossud jalast ja asendas need mugavate toasussidega. Kaval suutis ka kogu kupatusega turvaliselt maanduda.  

Kaval tahtis oma pöörase ettevõtmisega näidata, et langevarjusport on tegelikult väga turvaline ja ohutu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles