Ansambli Kasabian ninamees tunnistas end oma endise kihlatu ründamises süüdi

Elu24
Copy
Kasabian Õllesummeril
Kasabian Õllesummeril Foto: Dmitri Kotjuh

Nädala alguses teatas Briti rock bänd Kasabian, et nende pikajaline ninamees Tom Meighan paneb ameti maha. Meighani lahkumise tagamaad hoiti hägusena, kuid nüüd on pilt vägagi selge.

«Tom Meighan lahkub poolte ühisel kokkuleppel Kasabianist. Tom on pidanud heitlust isiklike probleemidega, mis on mõjutanud tema käitumist juba mõnda aega ja nüüd tahab ta suunata kogu energia oma elu rööbastele saamisele. Rohkem kommentaare me ei jaga,» seisis Kasabiani poolt 6. juulil sotsiaalmeediasse läkitatud postituses. 


BBC on ootamatusse olukorda selgust toonud – nimelt selgub, et Tom Meigha käis hiljuti kohut. Eile Leicesteris toimunud kohtuistungil tunnistas muusik end süüdi oma endise kihlatu ründamise. Intsident leidis aset tänavu aprillis. Tomile määrati vangistuse asemel 200 tundi üldkasulikku tööd, viis päeva võõrutusravi ja väike trahv. Lähenemiskeeldu talle ei määratud.

Kohtus selgus, et Meighan viskas oma endist kihlatut hamstripuuriga. Mees krabas ka naist jalast, lõi teda vastu pead ja ähvardas teda puidust alusega lüüa. Meighan algselt eitas süüdistusi ja seejärel ütles ta politseile, et ei suuda videoklippi rünnakust enam kauem vaadata, sest see on hirmus. Rokkai advokaat väitis, et Meighanil on probleeme alkoholiga.

39-aastane Tom Meighan on ansamblis Kasabian laulnud alates 1997. aastast. Briti menubänd esines 5. juulil 2017 Tallinna lauluväljakul toimunud Õllesummer Festivalil.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles