Usain Bolti pisitütar sai võimsa nime

Elu24
Copy
Jamaica jooksukuulsus Usain Bolt tähisatams 2012. aastal Londonis 100 meetri jooksu võitu.
Jamaica jooksukuulsus Usain Bolt tähisatams 2012. aastal Londonis 100 meetri jooksu võitu. Foto: Martin Rickett/PA

Jamaica kergejõustikulegend Usain Bolt on noor isa, sest alles poolteist kuud tagasi, 17. mail sünnitas Bolti elukaaslane Kasi Bennett nende perre tütre. 

Maailma kõigi aegade edukaim sprinter soovis oma partnerile sünnipäeva puhul õnne ning avaldas beebitüdrukust ja värskest emast foto. Ühtlasi selgus ka pisitütre nimi.

Bolti tütre nime võib pidada suisa eepiliseks - Olympia Lightning Bolt.

«Tahan soovida oma tüdruksõbrale palju õnne sünnipäevaks ja öelda sulle, et seda päeva koos sinuga veetes olen õnnelik. Teen kõik selleks, et sa oleksid õnnelik ja su suul püsiks naeratus,» kirjutas Bolt.

«Meie elus on uus peatükk, seda koos meie tütre Olympia Lightning Boltiga. Vaatan tulevikku ning kannan hoolt selle eest, et oleksin selle pere kalju,» jätkas Bolt.

«Armastan sind, ilusat 21. sünnipäeva,» lõpetas Bolt väikese krutskiga, sest Bennett sai teisipäeval tegelikult 30-aastaseks. 

33-aastase jamaicalase nimel on nii 100 kui 200 meetri maailmarekordid. Mõlemal alal on ta tulnud kolmekordseks olümpiavõitjaks. Lisaks on tal kamaluga kuldmedaleid maailmameistrivõistlustelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles