TRAGÖÖDIA JÄRVEL ⟩ Kultussarja «Glee» staari poeg avastati üksi paadist, naist ennast pole siiani leitud

Elu24
Copy
Naya Rivera pojaga.
Naya Rivera pojaga. Foto: Bim/Broadimage/Bim/Broadimage/Scanpix

Ujudes kaduma läinud Naya Rivera otsingud ei andnud tulemusi ning täna kuulutasid võimud ta surnuks. Tegemist on juba kolmanda «Gleest» tuntud staariga, kelle elutee õnnetult vara lõppeb.

Meedia teatel rentis Naya Rivera eile kell 13 kohaliku aja järgi paadi ning läks koos pojaga Piru järvele. Vaid kolm tundi hiljem leidis üks teine paat, et Rivera alus oli otsekui maha jäetud. Pardale minnes leiti sealt näitlejanna 4-aastane poeg magamas.

Suured otsingud tuukrite ka kopteritega kestsid hilisõhtuni ning algasid taas neljapäeva hommikul. Kohaliku šerifijaoskonna teatel oli otsitavaks 33-aastane Naya Rivera. Need ei andnud aga tulemusi ja praeguseks on Rivera surnuks kuulutatud.

«Nii suures veekogus on palju takistusi, vahel just nähtavuse osas,» kinnitas šeriff Eric Buschoff. «Mul ei ole veel kindlaid andmeid sügavuse kohta paadi leidmise kohas või üldse sealsetest oludest,» selgitas ta eile meediale. 

Piru paisjärv Los Angelese lähedal
Piru paisjärv Los Angelese lähedal Foto: Google Maps

Poja kirjelduse järgi läksid nad koos emaga ujuma, kuid viimane ei jõudnudki paati tagasi. Kuidas laps sinna iseseisvalt sai, uurijad veel ei tea. Poeg viidi perega kokku eile õhtul.

Alles teisipäeval postitas Rivera koos pojaga ka Instagrami pildi. «Vaid meie kaks,» kirjutas Rivera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

just the two of us

A post shared by Naya Rivera (@nayarivera) on

Kolleegide kurb saatus

Riverat tuntakse enim oma rolli poolest Santana Lopezina sarjas «Glee». Samuti mängis ta lapsest saati mitmes teises telesarjas. Ta on juba kolmas «Glee» näitleja, kes leiab noorena kurva lõpu. 2013. aastal suri Cory Monteith 31-aastaselt üledoosi.

Mark Salling pidanuks vangi minema 50 000 faili lapsporno omamise eest. 2018. aastal tegi ta aga 35-aastaselt enesetapu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles